Kulalı'lar, dostları ile Kuzey'in sünnet cemiyetinde buluştu.

Kulalı

Erdek'in önde gelen marka isimlerinden Kulalı'lar, Kuzey Kulalı'nın sünnet töreni ile dostlarıyla bir araya gelme fırsatı buldular

Erdek'in önde gelen ailelerinden Mustafa& Bedriye Kulalı çiftinin evlatları Cem Kulalı ile, Remzi & Gülsüm Ulaş çiftinin evlatları Alev Kulalı'nın ilk göz nuru mürüvvetleri biricik evlatları Kuzey Kulalı'nın sünnet cemiyeti etkinlikleri Erdek Kafkas motel'de yapıldı.

Seçkin davetli topluluğu nezdinde gerçekleşen etkinliklerin ilk bölümü öğle zamanı mevlit ile başladı. Cemiyetin akşam balo kısmı ise adeta bir şölen gibi geçti.

Bir birini izleyen şhowlar, konuklara sıra dışı bir akşam yaşatırken, Gecenin Müestrosu Piyanist Volkan Baydar sıra dışı performansı ile konuklara özledikleri bir gece yaşattı.

Kuzey Kulalı'nın Kulalı ve Ulaş ailelerine yaşattığı ilk mürveti anılara kazıtacak görsel hizmeti Erdek'in ünlü görüntü kayıt işletmesi Foto Moda yaptı. Foto Modo direktörü Ahmet Demir, gerek fotoğraf olarak, gerekse video kaydı olarak çok özel anları bir bir kayda geçerek gerçek bir anı arşivi hazırladı.

Kulalı ve Ulaş ailelerinin ortak eş, dost ve akrabalarını bir araya getiren cemiyet sosyal ve ticaret alanı dışında, spor ve siyaset dünyasınıda bir araya getirdi.

Gecenin önemli ismi ve Kulalıların kadim dostu Türk sinamasının önde gelen karakteri Ahmet Mekin, küçük Kuzey'in düğününde baş konuk oldu.

Sarı lacivertli ailenin mahtumu elbette, sarı'nın yanına bırakılan lacivert olacaktı. Öylede oldu Piyanist şantör Volkan Baydar, Fenerbahçe marşlarını sık sık seslendirince zaman zaman, cemiyet Kadıköy arenaya döndü.

Fanatik Fenerli Kuzey sünnet olurda, fenerbahçe camiasından kimse olmaz mı? Elbette olmadı. Erdek fenerbahçeliler derneği Başkanı Necati Gezgin kadim dostu Hasan Üner ile konuk olduğu gecede, Kongre haysiyet divanı üyesi ve Biga fenerbahçeliler derneği Başkanı, Doğtaş yönetim kurulu üyesi Şadan Doğan'ı ağırladı.

Kuzey Kulalı'nın unutulmaz cemiyetinde Başkan Burhan Karışık, CHP İlçe Başkanı Hale Tuna, Kadın Kolları başkanı Gaye Özdiker'in yanı sıra bazu yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli