Kültür merkezi inşaatı neden durdu?

Kültür merkezi inşaatı neden durdu?

CHP İlçe Başkanlığı gündemine aldığı Paşakent teki Kültür merkezinde incelemede bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi, Bandırma ilçe Başkanı Selim Panç ve yönetim kurulu üyeleri yapımı yılan hikayesine dönen ve en son temmuz 2020 de temeli atılarak yapımına başlanan Paşakent Mahallesindeki Kültür Merkezinde  incelemelerde bulundu.

İlçe Başkanı Panç,"Burada yaptığı açıklamada  öncelikle  inşaat alanında olması şart olan inşaatla ilgili bilgilerin olduğu tabela yok. İnşaatı hangi firma yapıyor? İhale bedeli nedir? Ne zaman bitmesi planlanmıştır? Kontrol mühendisi kimdir? Bunların hiçbirini göremiyoruz. Sanki halkımızdan bir şeyler gizleniyor. Üstelik bu inşaatta son 3 aydır, hiçbir çalışma yok, inşaat durmuş durumda. Neden?.."

           "Bandırmalı hemşehrilerimiz soruyor? ilk temeli 18 yıl önce atılan fakat bir türlü bitirilemeyen Kültür Merkezinin kaderi tekerrür mü ediyor?.. Biz buradan Kültür Bakanlığına sesleniyoruz. Sorun neyse gereğini yaparak, Bandırma Kültür Merkezi inşaatını bir an önce bitiriniz. Unutulmasın ki buraya harcanan para halkımızın parasıdır. Bunun bilincindeyiz ve ilçe örgütü olarak konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi



Anahtar Kelimeler: Kültür merkezi inşaatı neden durdu?
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli