Kumda, şezlong operasyonu

Kumda, şezlong operasyonu

Erdek, plajları şezlong teröründen arındırıldı.

     BESTER HABER - ERDEK      

Erdek plajlarında işletmelerin dışında kendisine şezlong yeri kaparak gayri-faal ticaret yapanların şezlongları toplandı.

Erdek zabıtası ve emniyet görevlileri ortaklara gerçekleştirdikleri denetimde, Cuğra´da şezlonglar temizlendi.

/resimler/2015-8/7/0332126212482.jpg

Otel, Motel, Kamp ve pansiyon önlerinde kapasiteleri kadar tahsis hakları olan işletmelere kapasiteleri dışında şezlong çıkartmamaları konusunda gerekli uyarı ve tebligat yapılırken, gayri faal durumdaki özel kişilerin şezlongları toplandı.

Birçok kişinin itirazı ile karşılaşan zabıta ve polis ekipleri Kumun halk´a ait kamusal alan olduğu, halkın kullanımı için işgal edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Bazı site sakinleri, sitelerinin önlerindeki kumun bakım ve temizliğini yaptıklarını, geçmişte yerel belediyeden kiralama yoluna giderek şezlong açabildiklerini, ancak Büyükşehir ile birlikte 2 yıldır ödeme yapamadıkları ifade edildi.

Erdek- Cugra sahilindeki şezlong temizleme operasyonunda haptedilen şemsiye ve şezlongların belediye görevlileri ile römorklara yüklenerek sahibinin deposuna kadar götürüldü.

Erdek plajlarındaki temizlik operasyonun, yakın gelecekteki tekrarında şezlonglara el konup cezai muide uygulanacağı belirtildi.

/resimler/2015-8/7/0338295438426.jpg

 



Anahtar Kelimeler: Kumda şezlong operasyonu
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli