Kunter Kurt`tan başarının sırları

Kunter Kurt`tan başarının sırları

Kişisel Gelişim Uzmanı- Yazar Kunter Kurt,”Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak” konusunda düşüncelerini açıkladı.




Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda, Kişisel Gelişim Uzmanı- Yazar Kunter Kurt,”Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak” konusunda düşüncelerini açıkladı. Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Filiz Kocaman, Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantının açış konuşmasında, 2006 yılında yaşama geçirdikleri kurulun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kalabalık bir topluluğun izlediği toplantıda konuşan Kunter Kurt, kalitenin, ailede başladığına dikkati çekerken, anne-babanın önemini vurguladı. Çocukların gözünde babaların ahlâk merkezi, annelerin ise sevgi merkezi olarak görüldüğüne işaret eden Kurt, Ancak babanın etkisi ve yaptırımı, anneye göre 7 kat fazladır” dedi. İnsanların, toplum içinde çok çeşitli kimliklere sahip bulunduğunun altını çizen Kurt, Zorluklardan hiçbir zaman yılmamalıyız. Unutmayın ki, doğru zamanda, doğru yapılan tüm hamleler başarılı olur” diye konuştu.

Sözcüklerin de iyi kullanılması durumunda sihir yaratacağını vurgulayan Kurt, Bir insan ne kadar içtense, o kadar güçlüdür. İçtenlik, dünyamızın en önemli sürecidir” dedi.

Kurt, toplantının ardından kitaplarını da imzaladı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı