Kupa EML`nin müzesine gitti

Kupa EML`nin müzesine gitti

EML Turnuvada Şampiyonluğu bileğinin hakkı ile kazandı





....Milli Eğitim Marmara Grubu Okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Futbol Turnuvasında bugün oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.


Grup liderleri EML ile ŞMG arasındaki final mücadelesinde EML Şampiyon olurken, ŞMG bölge 2.olarak ilde temsil hakkı elde etti.

Hafta başında başlayan karşılaşmaların yoğun temposundan yüz akı ile çıkan futbolları ile kendisini kanıtlamış iki güzide kurumun başa baş mücadelesinde yol gollarını iyi aşındıran EML Şampiyonluğu hakkı ile elde etti.

Takım oyunundan kopmayan iki ekibin zevkli karşılaşmasında ŞMG hanesine gol yazdıramamasına karşın ortaya koyduğu istikrarlı oyunu ile beğeni topladı.

Turnuva'nın golcü takımı EML ise final'de golcüsü Ufuk'u saklayarak sürdürdüğü mücadelesinde yeni golcüleri ile hedefe ulaştı.

Turnuva süresinde sadece iki golü bulunan Umut finalde hat-trick yaptı.

Muhteşem bücür 7 numara ile oynadığı finalde 11 ve 16 dakikalarda nefis plaseleri ile iki gole imza atarken, diğer değiş ile skorun sonucunu tayin etti.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan EML 2.yarıda top çevirdi ve uzun toplarla neticeye gitti.

Karşılaşmanın 2.yarısında hiç golü bulunmayan Mehmet 32 dakikada, Sezer 34 dakikada kaydettikleri birer golle Şampiyonada takımları EML'yi kupaya taşırken grup şampiyonluğuna isimlerini altın harflerle yazdırdılar.

Stat; Bandırma Sanayi

Hakemler; Burak Kalkandelen- Onur Karabacak- Çağrı İdi

E M L; Görkem, Aytuğ- Tolunay- Alparslan- Ahmet- Samimcan- Umut- Sezer- Hüseyin-(Mehmet)  Ufuk- Emre

Antrenör; Tuncay Atan

Ş M G;  Doğukan- Şakir Vefa- Gani- Güray- Emre- Sunay-(Recep)  Furkan- Berke- Arda- (Taner) Batuhan- Efran-

Antrenör; i.Ferit Türker

Goller; Dk. 11- 16 Umut, 32 Mehmet, 34 Sezer (EML)


........Kupalarını aldılar

..Milli Eğitim Marmara Grubu Okullar arası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Futbol Turnuvasının sona ermesi ile dereceye giren takımlara ödülleri İlçe Milli Eğitim şube müdürü Yüksel Demir, Çıraklık Mesleki Eğitim merkezi müdür yardımcısı Kemal Çağlar ve EML müdürü Sadettin Yankol verdiler. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı