Kupayı Başkana götürdüler.

Kupayı Başkana götürdüler.

Erhan Elmastaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şampiyonluk kupasıyla birlikte Onursal Başkan ve Bandırma Belediye Başkan´ı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.

 

Bandırmaspor Kulüp Başkan´ı Erhan Elmastaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şampiyonluk kupasıyla birlikte Onursal Başkan ve Bandırma Belediye Başkan´ı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.

/resimler/2016-6/2/1353414661749.jpg

Kulüp Başkan´ı Erhan Elmastaş; "Belediye Başkan´ımız ve Onursal Başkan´ımız Dursun Mirza kendi de sporcudur. Sporun her türünü de destek vermektedir. Ben henüz Kulüp Başkan´ı olmadan önce Başkan´ımız Dursun Mirza Bandırmaspor´umuza otobüs alınması konusunda talimat vermiş ben de bizzat bu çalışmanın içinde yeralmıştım. Bugüne kadar hem maddi hem de manevi desteğini Bandırmaspor´dan eksik etmeyen Başkan´ımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada Bandırmaspor´umuzun hakettiği başarıları elde etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Bandırmaspor Onursal Başkan´ı ve Belediye Başkan´ı Dursun Mirza; "Bandırmaspor Kulüp yöneticilerimiz şampiyonluk kupasıyla birlikte ziyaretimize geldiler. Bandırmaspor´un zor gününde Erhan Elmastaş ve ekibi ellerini taşın altına koydular. Biz de her fırsatta maddi ve manevi desteğimizi eksik etmedik. Yolumuz şampiyonluk yolu parolasıyla yola çıktık. Gecikmeli de olsa şampiyonluğu, bir üst lige çıkmayı başardık. Bundan sonra PTT 1. Lig´de kalıcı olmak için ve ilerleyen yıllarda da Süper Ligi hedeflemeliyiz. Bu güzel kentimize bu şampiyonluk çok yakıştı. Takım otobüsü alarak ardından da şampiyonluk alarak yılların özlemini gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımımızda şampiyon olarak 1. Ligde oynamaya hak kazanmıştır. Çifte şampiyonumuz Bandırmaspor´umuzu, yönetici, sporcu, teknik heyet ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Bandırmaspor Kulüp Başkan´ı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Mehmet Sert´i de ziyaret etti. Mehmet Sert başarılarının devamını diledi.

/resimler/2016-6/2/1354115755875.jpg



Anahtar Kelimeler: Kupayı Başkana götürdüler
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli