Kurtdere´de kıran kırana

Kurtdere´de kıran kırana

Bandırma Güreş İhtisas Güreşçileride katıldı.

Watch video!

Tarihi Edirne Kırkpınar Ermeydanı güreşlerinden sonra, Atasporu yağlı güreşlerde en önemli arena olarak tanımlanan Balıkesir Kurtdere Yağlı Pehlivan Güreşleri başladı.

Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına 36. yapılan güreşlere, Bandırma Güreş ihtisas Güreşçileride takım halinde katıldı.

Tarihi Edirne Kırkpınar´dan sonra Kurtdere´de de kıspet giyen Bandırma Güreş İhtisas kulübü güreşçileri güreş severler tarafından övgü ve heyecanla izlendi.

Bandırma Güreş İhtisas kulübü antrenörü İsmail Kurtdemir, Bandırma Güreş İhtisas kulübü olarak alt gruplarda çıktıkları çayırda ellerinden geleni yaptıklarını, alınan sonuçların memnun edici olduğunu söyledi.

Bandırma Güreş İhtisas kulübü güreşçilerinden turu geçen güreşçiler, Kurtdere Güreşlerinin 2. günü 14 Ağustos Pazar günü yapılacak finallerde kıspet giyecek.

/resimler/2016-8/14/0015061303571.jpg

Başkan Dursun Mirza Destek verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, aynı zamanda Atasporunun gelişmesi adına kenti adına ortaya koyduğu ısrarlı çabasına Atasporunuda ekledi.

Dede´den toruna Bandırmalı Güreşçiler Kara Ali, Hasan Acar ve Sabri Acar´ın heykellerinin dikilmesi yanı sıra Bandırma Güreşİhtisas kulübüne maddi namevi katkıda bulunan Dursun Mirza, bölgede düzenlenen Güreş organizasyonlarından sonra Edirne Kırkpınar ve Kurtdere güreşleri içinde Bandırmalı genç güreşçilere imkan sağladı.

Geçtiğimiz yıl Bandırma da güreşlerin başlamasına da vesile olan Dursun Mirza´yıi spor ve sporcuya olan yakın ilgisi sadece Bandırmaspor ile sınırlı kalmayıp, amatörsporların yanı sıra Bandırma Güreş İhtisas kulübüne verdiği destekten dolayı Bandırma Manşet ve mensubu olmaktan onur duyduğumuz 57 yıllık geçmişe sahip Bandırma Güreş İhtisas kulübü adına şükranlarımızı sunarız.

/resimler/2016-8/14/0017527088128.jpg



Anahtar Kelimeler: Kurtdere kıran kırana
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı