Kurtsan`a çevre Oskar`ı

Kurtsan`a çevre Oskar`ı

Kurtsan, sanayi kurumları bazında OSKAR olarak tanımlanan Çevko ``Yeşil Nokta``Sanayi ödülünü kazandı.

Çevre Koruma Vakfı tarafından belli kriterlere uygunluğu nedeni ile personel sayısına göre tasnif ettiği kurumlara verilen ``Yeşil Nokta`` çevre ödülü merkezi İstanbul`da olup, işletmesi Bandırma`da üretin yapan Kurstan Medikal AŞ`ye verildi.

Kurumlar basında Sanayi Oskar`ı olarak tanımlanan ve 170 ülkede geçerliliği olan ``Yeşil Nokta``nın kazanılması Kurtsan çevresinde sevinçle karşılandı.

Türkiye`nin önde gelen şirketlerinin kıyasıya yarıştığı Çevko ödülleri 18 Haziran`da İstanbul, The Marmar otelindeki törenle sahiplerini buldu.

Onlarca firmanın yarıştığı derecelendirmede, kurumsal yapı ve çevreye olan saygısı nedeni ile bu ödüle layık görülen Kurtsan böylece 59 yıllık geçmişini, değeri baha biçilmez olan ve Dünyada 170 ülkede piyasa geçerliliği olan ÇEVKO ödülünün taçlandırması kurumsal yönetim çevresi yanı sıra  Bandırma işletme müdürlüğü bazında da coşku ve sevince neden oldu.

Kurtsan İşletme müdürü Kurtuluş Temur ile İşletme çevre müdürü Sacit Dal bu akşam onura verdikleri iftar yemeğinde başarılarını yerel basınla paylaştılar.




Anahtar Kelimeler:
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı