Kuruyemiş dünyasında yeni damak tadı

Kuruyemiş dünyasında yeni damak tadı

SU_KAL Kuruyemiş törenle açıldı.


Bandırmalıların yakından tanıdığı esnaflardan eski Madeni sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Ali Çoban, Su, Kalorifer, Güneş panelleri, Doğalgaz ve apart işletmeleri ardından şimdide Kuruyemiş dünyasına adım atarak Oğlu Murat, Kızı Meltem`de oluşan Su-Kal markasına yeni ivme kazandırdı.

Geleneksel lezzetleri sağlıklı koşullarda hazırlanıp üstün kalite ile özdeştirilip müşteri ile buluştuğu Su-Kal Kuruyemiş bugün kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile Ordu caddesi numara 68 de hizmete açıldı.

Su-kal kuruyemiş`in açılışı dolayısı ile işletmenin çevresi çiçek bahçesine döndü.

Su-Kal Kuruyemiş`in açılış dolayısı ile konuklara Ban Ban lokma tarafından lokma dağıtıldı.

Açılışta kurban kesilip,  Bandırma müftüsü Hacı Cahit Çetin tarafından dua yapıldı. Duaların okunması ardından yeni işyerinin kurdelası törenle kesilirken açılışa katılan Belediye Başkanı Dursun Mirza başta Su-Kal`ın kurucusu Mehmet Ali Çoban olmak üzere ailenin diğer bireylerini kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Su-Kal`ın kurucusu Mehmet Ali Çoban, yaptığı açıklamada 1977 de başlayan iş dünyası maratonunun, geçmişten dünümüze uzanan arterde sürekli ivme kazandığını, başarının aile bireyleri içinde yaşanan bütünlükten kaynaklandığını vurgulayarak ``Kişiler gelip geçici, kalıcı olan itibar ve haysiyet felsefesinden hareketle bugün kadar geldik, umarım bundan sonra Su-Kal`ın yeni jenerasyonu bu bayrağı daha üst noktalara taşıyacaktır.`` dedi.




  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli