Kuryelerin canı Allah'a emanet

Kuryelerin canı Allah

Akşam karanlığında Pizza kuryesi ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Günümüzün kurye ulaşımlı tüketim ürünlerinin aciliyeti Motorlu kuryelerin hayatını risk etmeye debam ediyor.

Gün geçmiyor ki meydana gelen paket servisi yapan motorlu kurye kazaları artık günümüzün olağan gündemi arasında trafik kazaları içinde önemli yer teşkil etmeye başladı.

Özellikle öğün vakti olması nedeni ile akşam karanlığında ve acele talep edilen siparişler, günün yorgun-dalgın sürücüleri ile "bana birşey olmaz" modundaki A-2 sürücüsü motor kuryeleri için felaket habercisi oluyor.

Bugüne dek sayısız benzeri kazaya şahit olduğumuz Bandırma'da sayfalarımıza konu olan son kurye kazası bu akşam saat 21.40 ta meydana geldi.

Bandırma Kurye

Caner Aslan yönetimindeki 10  ADC 88 plaka sayılı kamyonet şehir merkezinden Ordu caddesini takip edip, Tren yolu hemzemin geçidinden sonra Moralı sokağa dönmek için direksiyonu sola kırdığında, Moralı sokak'tan gelip Ordu caddesinde şehir merkezi yönüne dönmek üzere iken Kadir Akay yönetimindeki 10 AAG 226 plaka sayılı kurye motoru ile kafa kafaya çarpıştılar.

Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyeti kaybolan motor, daha sonra dönüş yolunda park halinde bulunan 41 DM 683 plaka sayılı özel otomobile çarparak hazarlanmasına neden oldu.

Kazadan sonra olay yerine gelen 112 ambulansı yaralı kurye Kadir Akay (33) e ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi.

 



Kadir Akay
22.03.2024 23:46:46
Kazazede bendim o sokakta dümdüz çarşıya doğru giderken araba tam yolda kendi şeridinde durmuş vaziyetteydi. Benim yanından geçmeme ramak kala yandan bana vurdu ve park halindeki araca çarpması haliyle yere düştüm %100 karşı taraf trafik ekiplerince doğrulandı

Anahtar Kelimeler: Kuryelerin Allah' emanet
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli