Kuş Cenneti Futbol Turnuvası başladı

Kuş Cenneti Futbol Turnuvası başladı

Bandırma’ya bağlı Kuş Cenneti Mahallesi’nde, “2. Köyler arası futbol turnuvası” başladı.

Bandırma’ya bağlı Kuş Cenneti Mahallesi’nde, “2. Köyler arası futbol turnuvası” başladı. 

6 Ağustos-16 Eylül 2023 tarihleri arasında, Kuş Cenneti sahasında, 18 takımın katılımıyla 42 günde toplam 57 maçın oynanacağı turnuvanın açılışına İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Turnuvanın açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şunları söyledi:

“Bölgemizde çok güzel faaliyetler oluyor. Bu turnuvada maçları, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yalnız erkekler değil, kadınlarımız da çocuklarıyla izliyor. Maçların centilmence geçmesini diliyorum. Önemli olan burada güzel anılar biriktirmektir. Herkes bu turnuvanın tadını çıkarsın. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere başta Kuş Cenneti Mahallesi Muhtarı olmak üzere teşekkür ediyoruz.”

Kuş Cenneti Mahallesi Muhtarı Murat Özgenç de konuşmasında, “Bölgenin en büyük, en kapsamlı turnuvasını düzenliyoruz. Yine çimiyle, soyunma odaları ve ışıklandırmasıyla bölgenin en büyük tesisine sahibiz. Bu tesisleri yapmadan önce Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızdan destek istedim. Bana, ‘Siz buranın hakkını verin, biz de buraya hakkını vereceğiz’ dedi ve sözünü tuttu. Bu saha için ciddi bir bütçe harcadılar. Kendisine teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de bu konuda hep yanımızda olan Ak Parti Bandırma İlçe Bakanı Mehmet Doğan’adır” dedi. 

Turnuvanın açılış maçı Kuş Cenneti Mahallesi takımı olup, geçen yıl şampiyon olan Cennetspor ile Gölyakaspor arasında oynandı.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Cenneti Futbol Turnuvası başladı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı