Kuş Cenneti Milli Park Kuş Müzesi yapımı devam ediyor.

Kuş Cenneti Milli Park Kuş Müzesi yapımı devam ediyor.

KUŞCENNETİNDE, YENİ KUŞ MÜZESİ EN ERKEN 2 YIL SONRA BİTECEK

ASANSÖR YİNE YOK

Uzun bir süredir yapılması beklenen ve haziran ayında yapımına başlanan Kuş Cenneti Milli Park Kuş Müzesi yapımı devam ediyor.

Pazar günü güzel havadan istifade etmek isteyen vatandaşlar, ziyaret için geldikleri milli parktaki inşaata rağmen ve güvenlik görevlisinin 10 dakika sonra kapatacağım ikazına rağmen ziyaret devam ediyor.

 4.732.000.00 liraya ihale edilen inşaatın, yüklenicisi Süngü Yapı İnşaat Basın Yayın Bilişim Hizmetleri Tarım Hayvancılık Nak. Tic. Ve San Ltd. Şti. tarafından yapılacağı ve Kuşcenneti Milli Parkı (etap-1) İdari ve Ziyaretçi merkezi, giriş kontrol Ünitesi yapımı ve Alan Düzenleme işinin iki yıl sonra, 2022 yılında biteceği öğrenildi.

İnşaat sahasındaki tabeladaki ziyaretçilerimize daha güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla, yenileme ve güçlendirme çalışmaları devam eden idare ve ziyaretçi merkezimiz “en kısa zamanda hizmete açılacaktır” denilirken “30 Haziran 2020 tarihinde başlayan inşaatın 30 Haziran 2022 tarihinde biteceğini öğrenen ziyaretçiler bunun neresi kısa zaman diyerek 2 yılın çok uzun bir süre olduğunu ve hayret ettiklerini söylediler. 17 daireli bir apartmanın bile 1 yılda bittiğine dikkat çeken bir ziyaretçi “ 2 yıl kim öle kim kala, çok uzun bir süre kabul edilemez” derken bir başka ziyaretçi de kuş gözlem kulesinde asansörün projede olmadığını öğrenince bir kez daha hayret ettiğini söyledi ve “yani demek istiyorlar ki yaşlılar ve özürlüler kuleye çıkmasın…” demekten kendini alamadı.  Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: Cenneti Milli Müzesi yapımı devam ediyor.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı