Kuşadası´nda konuşacak

Kuşadası´nda konuşacak

Başkan Hancıoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi organizasyonu için Kuşadası´na gitti.

   Bandırma  Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu´nun "8 mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısı ile hazırladığı programa katılmak üzere Kuşadası´na gitti.

/resimler/2018-3/6/1118509521439.jpg

Başkan Hancıoğlu, Kuşadası Korumar Ephesus Resort otel´de gerçekleşecek ulusal kadın muhtarlar buluşması için bugün Kuşadası´na hareket edecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muhtarlık görevi üstlenen hemcinslerini bir araya getireceği Kuşadası buluşmasında, çevre- tarih-kültür ve turizm gezi tanıtımı ardından, toplantı için Efes Kongre merkezinde Bayan Muhtarlar ile birlikte olacak.

Bayan Muhtarlar Kongre Merkezinde Kadın Mehteran takımı tarafından karşılanacak. Karşılama Kadın Efelerden oluşan Folklor ekiplerinin gösterisi ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü özel programı ile start alacak.

/resimler/2018-3/6/1126578280914.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda 7-8-9 Mart günleri gerçekleşecek olan 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü Ulusal Kadın Muhtarlar buluşması saygı duruşu ve istiklal marşı ile start alırken, Kutlama programına konuşmacı olarak katılan konukların konuşmaları, Aydın Büyükşehir belediyesinin çalışmaları ve hizmet sunumu, Aydın Büyükşehir Protokolünün güne özel hitapları ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu´nun güne ve konuklara hitaben yapacağı konuşma ardından program içeriği noktasında devam eden Kuşadası Bayan Muhtarlar buluşması gece´de başkan Çerçioğlu´nun konuklara özel gala yemeği ile son bulacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile Kuşadası´nda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu´na konuk olan Bayan Muhtarlar 9 Mart Cuma günü mahallelerine geri dönecekler.

/resimler/2018-3/6/1211169427492.jpg



Anahtar Kelimeler: Kuşadası konuşacak
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli