“Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” “Son Ağaç”

“Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” “Son Ağaç”

KOMİLİ; HER AĞAÇ ASLINDA BİR “SON AĞAÇ” DİYEREK HAYATA GEÇEN YENİ PROJESİ İLE ANIT ZEYTİN AĞAÇLARINA DİKKAT ÇEKİYOR…

Komili hayata geçirdiği yeni projesi “Son Ağaç” ile anıt zeytin ağaçlarına dikkat çekiyor. Zeytinyağı ve kültürü bu topraklarda “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” tasarlanan “Son Ağaç” Projesi; 400 yaş üzeri anıt ağaçlardan elde edilmiş sınırlı sayıda özel şişesinde üretilmiş zeytinyağı, reklam filmi ve projeye gelir sağlayacak sonagac.com sitesi ile destekleniyor.

Komili; 2018 yılında başlattığı Anıt Zeytin Ağacı Projesi’nin etkisini artırmak için tasarladığı yeni projesi Son Ağaç ile “Tek bir ağaçla yaşanacaksa, zeytinden başka seçenek yoktur” diyor. Zeytinyağı ve kültürü bu topraklarda “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” hayata geçen Anıt Zeytin Ağacı Projesi kapsamında bugüne kadar 25 milyon ağaç taranırken; 400 yaş üzerinde 300’den fazla anıt zeytin ağacı tespit edilerek, tescillendi ve haritalandı. 

Şimdi ise Son Ağaç Projesi ile bu asırlık zeytin ağaçlarından üretilen eşsiz zeytin yağları markanın Anıt Zeytin Ağacı projesine destek olmak isteyenler için satışa sunuluyor. Sadece sonagac.com sitesinde belirtilen seçili satış noktalarından alınabilecek olan 400 yaş üzeri anıt ağaçlardan elde edilmiş, sınırlı sayıda üretilmiş özel şişesinde “Komili Son Ağaç Natürel Sızma Zeytinyağı” satışından elde edilen gelirin tamamı Komili Anıt Ağaç Projesi’ne aktarılıyor. 

Televizyon, sinema, açık hava, dijital platformlar ve sosyal medyada yayınlanacak olan RED and GREY Reklam Ajansı imzalı “Son Ağaç” filmi, Rahman Altın’ın projeye özel bestelediği etkileyici müzik eşliğinde dünyada kalan son zeytin ağacının etrafında yaşanan öyküye odaklanıyor. Filmde insanlığa karşı verdiği mücadele ile kahraman olan anıt zeytin ağaçlarının her birinin “son ağaç” gibi korunması gerektiği anlatılıyor. 

Zeytinyağı ve kültürü bu topraklarda “Kuşaklar Boyu Yaşasın Diye” Komili Anıt Zeytin Ağacı Projesi’ne katkıda bulunmak isteyenler www.sonagac.com web adresinden “Gönüllü Zeytin Koruyucusu Ol” butonundan zeytin ağaçlarına dair birkaç soruyu yanıtlayarak sosyal medyada paylaşılabilir “Zeytin Koruyucusu” belgesi ile projeye dair farkındalığı artırabilirken dileyenler de 400 yaş üstü zeytin ağaçlarından özel üretim Komili Son Ağaç Natürel Sızma Zeytinyağı satın alarak projeye destek olabiliyorlar.

Kısa film tadındaki bu etkileyici hikâyeyi buradan izleyebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: “Kuşaklar Yaşasın
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı