Kuşcenneti turnuvasının ilk kazananı Gölyakaspor

Kuşcenneti turnuvasının ilk kazananı Gölyakaspor

Geleneksel Kuşcenneti Futbol Turnuvasında ilk mücadele önceki yıl şampiyonu Gölyakaspor'un

Kuşcenneti'nde ikramlarla karşılanan misafirlerde ev sahibi de çok mutluydu. Önce plavlar yende sonra maçlar oynandı organizasyon nihayet başladı. Sporseverleri coşturdu ve heyecanla beklenen turnuva 2. defa gerçekleşti. Topun sahada yuvarlanmasıyla birlikte stadyumdaki kalabalık büyük bir coşkuyla karşıladı ve organizasyonun yoğun ilgisi muhteşemdi. Seyircilerin heyecanı, turnuvanın başarıya ulaşacağına dair güveni artırdı.  En güzel tablo ise Geçen yıl ilk defa yıllar sonra düzenlen organizasyonda yirmi takım arasında 53 maç sonunda şampiyon olan Gölyakasporlu futbolcular için yapılan kortej geçisi oldu. Açılışta karşılaşan iki takım sporcuları Cennetsporlu futbolcuların büyük jestiyle karşılandı.


Protokol konuşmaları yanı sıra organizasyona katılan takım temsilcilerine de söz verildi. Birlik beraberlik mesajlarıyla santra noktasında yapılan görsel başlama vuruşu ile 2. olan ve gelenekselleşerek adını tarihe yazdıran 40 yıllık eksiklik giderilmiş oldu.

Kuşcenneti spor tesislerine ilk defa tadilat sonrası gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz organizasyona destek vererek büyük bir özveriyle çalışan herkesi takdir etti. Başkan Yücel Yılmaz gördüğü tablo karşısında çok mutlu oldu. Özellikle bayan taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanan organizasyonun geçen yıl gerçekleşen turnuva bölgemizde her yerde konuşuldu. Bu yıl ki çok daha etkili olacağı kesin.


Tüm takımlar iddialı Maçlarda gözlemlenen korakor mücadele, sporun heyecanını doruklarda yaşattı ve futbolseverlerin keyifli anlar yaşamasına neden oldu. Futbolcuların sahada sergilediği üst düzey performans, organizasyonun ne kadar titizlikle planlandığını ve hazırlandığını gösterdi. İlk iki maça bakıldığında skorlar aldatmasın çok daha farklı galibiyetler birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek takımlar sıra bekliyor. 


Başkan Yücel Yılmaz'ın ve muhtar Murat Özgenç'in organizasyonun aksama olmadan başlamasından dolayı tam puan vermesi, organizasyonun başarılı bir şekilde yürütüldüğünün bir göstergesidir. Ayrıca maçların canlı canlı yayınlanıyor olması da büyük bir zenginlik önemli bir detay. Bu vesileyle oynanan maçaları sporseverler tekrar tekrar izleme şansı olacak. Bu tür etkinlikler, toplumun bir araya gelmesine ve dayanışmayı pekiştirmesine büyük katkı sağlar.
Organizasyondaki yoğun ilgi ve mücadelenin büyük bir coşkuyla karşılanması, futbolun ve sporun toplum üzerindeki olumlu etkisini bir kez daha gösteriyor. Sporun birleştirici gücünün önemini hatırlatan bu organizasyonun tüm katılımcılara ve spor severlere keyifli anlar yaşatmasını dileriz. Başkan Yücel Yılmaz, muhtar Murat Özgenç ve tüm emeği geçenlere teşekkür eder, organizasyonun başarıyla sonuçlanmasını kutlarız.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı