KUŞÇULARDAN KAYMAKAM TUNÇ'A ZİYARET..

KUŞÇULARDAN KAYMAKAM TUNÇ

Edremit İlçesi, Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği yetkilileri, Edremit Kaymakamı Osman Tunç'u makamında ziyaret etti.





Edremit İlçesi, Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği yetkilileri, Edremit Kaymakamı Osman Tunç'u makamında ziyaret etti.

Dernek yetkilileri Kaymakam Tunç'a derneğe yaptığı katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür amacı ile bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler. Konu ile ilgili açıklama yapan Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Ali Gürefe, Sayın Kaymakamımız Osman Tunç'a derneğimize yaptığı katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etmek amacı ile bu ziyareti gerçekleştirdik. Kaymakamımız bizleri hiçbir etkinliğimizde yalnız bırakmadığı gibi sorunlarımıza da en kısa sürede çözüme ulaştırmak için elinden geleni yapıyor. Kendisine şahsım ve derneğim adına teşekkür eder, yaptığı başarılı çalışmaların devamını dilerim.” Dedi. Hoş sohbet havasında gerçekleşen ziyarette dernek yetkilileri Kaymakam Osman Tunç'a Başarılı çalışmalarından dolayı Porselen Tabak hediye ederek başarılarının devamını dilediler. Kaymakam Tunç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli