Küsmek yok, yine bahar gelecek

Küsmek yok, yine bahar gelecek

CHP 28. dönem Milletvekilliği aday adaylarından Müzik sanatçısı Hazal Saraçoğlu'dan anlamlı açıklama

CHP 28. dönem Milletvekilliği aday adaylarından Müzik sanatçısı Hazal Saraçoğlu'dan anlamlı açıklama. 

14 Mayıs'ta yapılacak TBMM 28. dönem Milletvekilliği aday adayı olarak Partisi CHP'den başvuruda bulunan Hazal Saraçoğlu süreç içinde gösterdiği performansı ile partinin Balıkesir genelindeki tüm teşkilatları başta olmak üzere, zaman zaman uzandığı Ankara genel merkezinde adından sitayiş ile bahsedilen isimler arasında yerini aldı.

Genç ve kadın kotasını kendisine yol haritası çizerek hedefine kilitlenen Hazal Saraçoğlu 9 Nisan Pazar günü yapılan liste açıklamaları kapsamında aday adayı olduğu CHP'den 9 kişilik aday listesinde yer alamadı

Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı oluşumlarında son derece titiz çalışmalarla uzlaşma prensipleri kapsamında hazırlanan listelerin yerel teşkilatlar üzerindeki etkisini ortadan kaldırması, İttifakların Meclisteki sandalye sayısını arttırma noktasındaki koşullar göz önünde bulundurularak yapılan tespite liste dışında kalan bir çok aday adayını umutlarını başka bahara taşıdı.

9 Nisan'da yapılan adaylık açıklaması ardından süre gelen sessizliği CHP'den iki isim bozdu. Bunlardan birisi önceki dönemlerden Milletvekili olan Mehmet Tüm, bir diğeri de genç müzisyen Hazal Saraçoğlu oldu.

İşte Hazal Saraçoğlu'nun açıklanan adaylık listelerine yorumu; 

"Değerli arkadaşlarım ve büyüklerim sizlere bu metni bütün açık yürekliliğimle yazıyorum...

Bugün bildiğiniz gibi Balıkesir vekillerimizin listesi açıklandı. Hepsine teker teker başarı diliyorum her birinin destekçisiyim. Listede kendimi görememek beni şaşırtmadı, mutlu da etmedi tabii.

Ben bir şeyler yapmak istedim, ülkemi daha iyi bir noktaya getirebilmek için.. elim kolum bağlı oturup bu ülkenin hali ne olacak diye düşünüp beklemektense, olup bitene sızlanmaktansa harekete geçtim, bütün cesaretimle... Gençlerin, kadınların sesi olmak istedim.. geliştirmeye öncelikle kendi memleketimden başlamam gerek diye düşündüm .. 2022'nin Kasım ayından beri Balıkesir'in her ilçesini gezerek kendimi tanıtmaya, bütün değerli parti üyelerimizle tanışmaya onları dinlemeye bölgemin kendi bildiğim açılarının dışında ne gibi sorunlar yaşadığını öğrenmeye çalıştım. Geçmiş dönem başkanlarıyla tanıştım, siyasetin püf noktalarını görmeye, her baktığım bir çift göze umut aşılamaya çalıştım. Gördüğüm her şey benim için çok değerliydi. Çalıştım..

Ben BAŞARILI olduğuma inanıyorum çünkü bu kısacık zamanda, bana inanan, benimle omuz omuza çalışan, destekleyen, aynı ilkeleri savunduğunu belirten, beni geliştirmek için tüm zamanını ayıran, iyi niyetli, sevecen, destekleyici, cesaretlendiren pek çok kişiyle tanıştım.

Benim koskoca bir Bandırma dolusu, koskoca bir Balıkesir dolusu ablam, ağabeyim, kardeşim, amcam, teyzem oldu.. Meğer ne büyük bir aileymişiz biz CHP olarak..

Ben Türkiye için, daha medeni ve hür bir toplum yaratmak için öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğim. CHP evladı ve bir mücadelecisi olarak da erişebildiğim her alanda destekleyici ve çalışkan olacağım. Ben her zaman yaptığım her işte elimden gelenin en iyisini yaparım ve buna devam edeceğim.

Bu süreçte tanıdığım herkese çok ama çok teşekkür ederim. Hepinizden çok şey öğrendim benim için çok değerlisiniz ve iyi ki varsınız"

Ben ilk adımımı attım, yola daha yeni çıktım..

Sevgi ve saygılarımla

Umutla ...

HAZAL SARAÇOĞLU



Anahtar Kelimeler: Küsmek bahar gelecek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı