Kutlamalar sürüyor

Kutlamalar sürüyor

Bandırma'daki 97. yıl kutlamaları çelenklerin anıta sunumu ile başladı

Bu yıl 97. yılı kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 13.00 da Cumhuriyet Meydanında çelenk koyma töreni yapıldı.

Çelenk koyma törenine Kaymakam Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Oğuz Okuyucu, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Başsavcı Cüneyt Demirdaş, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile son buldu.

Cumhuriyet Halk Partisinin öncülüğünde düzenlenen ikinci alternatif çelenk koyma töreni saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi. Törene siyasi parti temsilcileri, dernekler, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP İlçe Başkanı Selim Panç ,İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert ve ADD Başkanı Serdar Polat’ın konuşmalarıyla son buldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Perşembe saat 09.00 da Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar'ın tebrikleri kabulü ile başlayacak. Ardından saat 10.oo da Cumhuriyet alanında yapılacak resmi geçit töreni ile devam edecek.

Saat 13.oo te ADD'de düzenlenecek programda ise Cumhuriyetin 97. yılı anısına düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verilecek.

Bandırma daki Cumhuriyet kutlamaları saat 20.oo de Şoförler ve Otomobilciler Odası kamyon garajında düzenlenecek Yeni Türkü, Araalı konseri ile devam edecek.



Anahtar Kelimeler: Kutlamalar sürüyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false