Kuveyt Türk hasat zamanı ödemeli Tohum Kart ile çiftçilerin yanında!

Kuveyt Türk hasat zamanı ödemeli Tohum Kart ile çiftçilerin yanında!

Tarımda kalkınmayı artırarak istihdam ve katma değer sağlamak için atılan adımlara, Türkiye´nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk´ten destek geldi.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla açıklamada bulunan Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, ?Kuveyt Türk olarak memleketimizin bereketli topraklarını işleyen çiftçilerimizin yanında oluyor, Tohum Kart ile tarımsal faaliyetlerde ihtiyaç duyulan ürün, ekipman, tohum ve fide alımlarında ödemeleri hasat dönemine kadar erteliyoruz. Dünya Çiftçiler Gününe özel bütün çiftçilerimizi şubelerimize bekliyoruz? dedi.

/resimler/2019-5/13/1104059248420.jpg

Türkiye´nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, farklı sektörler için özel olarak geliştirdiği ürünleriyle reel ekonomiyi desteklemeye devam ediyor. Banka bu doğrultuda çiftçilere, tarım harcamalarını hasat zamanı ve esnek vade yapısıyla ödeme imkânı sağlayan Tohum Kart ile hizmet veriyor.

/resimler/2019-5/13/1108238316022.jpg

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir açıklamada bulunan Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, her çiftçinin ihtiyaçlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurarak özel hizmet sunduklarına dikkat çekti. Abdurrahman Delipoyraz, ?Tarımda kalkınmayı artırmak, bu alanda istihdam ve katma değer sağlamak için atılan adımları Kuveyt Türk olarak destekliyor, memleketimizin bereketli topraklarını işleyen çiftçilerimizin yanında oluyoruz. Çiftçilerimize özel ticari kredi kartımız Tohum Kart ile tarımsal faaliyetlerde ihtiyaç duyulan mazot, gübre, zirai ilaç, tarımsal ekipman, tohum ve fide harcamalarını hasat dönemine kadar erteliyoruz. Bunun yanı sıra çiftçilerimiz şubelerimizden TARSİM yaptırabilir, ödemelerinde Tohum Kart ile bir yıl erteleme avantajından yararlanabilir. Bu vesileyle Kuveyt Türk olarak çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü´nü kutluyor, kendilerini Tohum Kart ve özel finansmanlarımız hakkında bilgi almaları için Türkiye´nin dört bir yanındaki şubelerimize bekliyoruz. Bugüne özel çiftçilerimiz için fırsatlar hazırladık. Bütün çiftçilerimizi şubelerimize bekliyoruz? dedi.

/resimler/2019-5/13/1108527535419.jpg

Tohum Kart´ın sağladığı avantajlar

  • Tohum Kart´ın kart ücreti bulunmamaktadır.
  • Çiftçiler, Kuveyt Türk Katılım Bankası´nın tüm şubelerinden TARSİM (Türkiye Tarım Sigortaları Sistemi) yaptırabilir, ödemelerinde ise Tohum Kart´ın bir yıla kadar erteleme avantajından yararlanabilir.
  • Üye iş yeri şartı olmadan yapılan tüm işlemler bir yıl ödemesiz döneme kadar vadelendirilebilir.
  • Anlaşmalı üye iş yerlerinde yapılan harcamalarda herhangi bir vade farkı alınmaz.
  • Esnek vade yapısı sayesinde ekstre tarihleri 2-12 ay arasında olacak şekilde belirlenerek farklı periyotlarda ödeme imkânı sunulur.

/resimler/2019-5/13/1111445507404.jpg

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kurulmuştur. Seçkin finansal ürün ve hizmetlerini etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcılarla buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji - inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı adımlar ile sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir. Altın bankacılığı alanında adım atan ilk katılım bankası olan Kuveyt Türk ayrıca, Avrupa´nın ve Türkiye´nin ilk banka sukuk işlemini gerçekleştirmiştir. Türkiye´de bir banka tarafından hayata geçirilen ilk Ar-Ge merkezini 2010 yılında kuran Kuveyt Türk, bugün Türkiye´de iki Ar-Ge merkezine sahip tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge merkezinde geliştirilen projeler arasında, video görüşme ile self servis işlemlerin bir arada yapılabildiği XTM gibi dünyada bir ilk olan projeler de yer almaktadır. Bugün itibarıyla Türkiye genelinde 417 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında ise Bahreyn şubesi ve Almanya´daki banka iştiraki KT Bank AG´yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Operasyonel çalışmalarının yanı sıra toplumsal değerleri temel alarak ve kültürel varlıklara sahip çıkarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kuveyt Türk, ?Değerlerimizle büyüyoruz? yaklaşımı doğrultusunda birçok restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler ortaya koymuştur.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli