Laf makinesi

Laf makinesi

Kum Arenaların, sönmeyen meşalesi Oktay Sarı, ilğisi ve bilgisiyle plaj futbolunun vazgeçilmezi oldu.

Kum Arenalar’da, Oktay Sarı ekolü

Sakarya’da yerel yayın organı STR’nin  yazar ve sunuculuğunu üstlenen usta kalem, TFF Plaj Futbolu turnuvalarının vazgeçilmez Talk- show’ meni oldu.

 Zeki KARADENİZ-  EDİTÖR

Sakarya’da, STR ekranlarından yaptığı spor programları ile yeşil siyahlı camianın gönlüne taht kuran Moderatör Oktay Sarı, TFF’nin plaj futbolu kurallarının tanıtılması noktasında, hem futbolcuları, hemde tribündeki izleyicilerin bilinçlenmesini sağlayan sunumu ile organizasyonların vazgeçilmezleri arasındaki yerini aldı.

TFF Plaj Futbolu koordinatörü Eski Fenerbahçe futbolcularından Sercan Görgülü ile eküri oluşturmaları, turnuvaların ihtiyacı olan aksiyon’un yaratılması noktasında büyük önem arzediyor.

İki futbol ustasının en kritik anlardaki soğuk kanlılıkları  ile anlık gelişen olayları büyümeden bitmesi, karşılaşma sonrası ise her iki takımın oyuncularının bir birlerini tebrik etmesine neden oluyor.

Oktay Sarı’nın mikrafonda kendine özgü yorumları, en kritik pozüsyonları dahi espritüel ortama sokarken, Futbola olan ilgisiz kimselerin daki Sarı’nın yorumları karşısında Plaj Futbolunu izlemelerine neden oluyor.

Tatlı espriler, gündendeki konuların pozisyonlarla harmanlanması, en küçük ayrıntıların dahi öne çıkartılarak 15 fark yemiş bir ekibin oyuncusunu dahi motive eden Oktay Sarı, tükenmeyen enerjisi ile Plaj futbolunda her geçen gün biraz daha efsaneleşiyor.

3 yıldır sürdürdüğü plaj futbolu sunuculuğunu, turnuvanın yapıldığı her kentte insanların futbol keyfine sözlü olarak nakşeden Oktay Sarı, yazın sıcağında hem kızgın kumda top koşturan futbolcular, hemde kum arenaları kenarında karşılaşmaları izleyenler için artık bir vazgeçilmez oldu.

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli