Levent Üzümcü mest etti.

Levent Üzümcü mest etti.

LEVENT ÜZÜMCÜ ?ANLATILAN SENİN HİKAYENDİR? OYUNUYLA AYAKTA ALKIŞLANDI

Bandırma, 28. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında muhteşem bir tiyatroya ev sahipliği yaptı.

Cengiz Toraman yönetmenliğinde ve ünlü oyuncu Levent Üzümcü performansıyla ?Anlatılan Senin Hikayendir? tiyatro oyunu bandırmalılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Farklı 3 hikâyenin yer aldığı ve bu hikâyelerin ortak noktasının insana dair konuların yer alındığı oyunda, usta oyuncu Levent Üzümcü sanki hayatın içinden yaşanmışlıklarımızı gösteren samimi bir oyun sergileyerek izleyicilerin büyük beğenisini topladı

Oyunun sonunda, Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Anlatılanlar bizim insanlarımızın hikâyesiydi. Anlatılan hikâyeleri Bandırma halkı da yaşadı. Çünkü mübadeleyi yaşayan bir kentiz. Biz de göreve geldikten sonra Bandırmaya kökleriyle buluşturmaya karar vererek bir proje ortaya koyduk ve kardeş şehirler günü yaptık. Değerli sanatçı Levent Üzümcü de oyununda çok güzel anlattı, yaşadığımız coğrafyada en önemli unsur demokrasi ve barış. Ne demiş büyük Atatürk ?Yurtta Barış Dünyada Barış´. Değerli oyuncu usta oyuncu Levent Üzümcü´ye sergilediği yüksek performans için çok teşekkür ediyorum.´ dedi.

Başkan Mirza, Sanatçı Levent Üzümcü´ye festivalin simgesi olan plaketi takdim etti.

/resimler/2017-5/21/1115548643601.jpg



Anahtar Kelimeler: Levent Üzümcü mest etti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli