Levent- Livatya bağlantısı tamamlandı.

Levent- Livatya bağlantısı tamamlandı.

Bandırma Belediye Başkanlığı, her geçen gün şehrin güzelleştirilmesi adına yeni çalışmalara imza atıyor.

İlçemizin daha yaşanılabilir bir kent hale getirilmesi için yol çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bandırma Belediyesi, yeni yılın ilk aylarında kentimizin bir çok mahallesinde asfaltlamadan, bordür döşemeye, kaldırım çalışmalarından, parke yapım ve onarımından kadar pekçok çalışma gerçekleştirdi.
Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar son olarak Livatya’dan Levent Mahallesine bağlantı olarak yeni açılan yolda devam ediyor.
Yeni sahil sahasının uzatılmasıyla birlikte ekiplerimiz tarafından, Livatya yolunu Levent Mahallesine bağlayan yeni bir yol açıldı. Bu yolun vatandaşlarımız tarafından rahatlıkla kullanılması ve halkımızın ulaşımını kolaylaştırması amacıyla yol kenarlarına tretuvar ve kaldırım döşendi. Hava şartlarının müsaade ettiği sürece asfaltlama işlemlerinin tamamlandığı yol, önümüzdeki günlerde kullanıma açılacak.
Yapılan çalışmalarla, Bandırma’nın yol sorununu önemli ölçüde ortadan kaldırılacağını belirten Belediye Başkanı Dursun MİRZA “Asfaltlama sezonunun başlamasıyla birlikte gece gündüz şehrimiz genelinde öncelik arz eden yollarımızdan başlayarak asfaltlama çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şu an kötü giden hava koşulları nedeniyle bir süredir ara verdiğimiz asfaltlama çalışmalarımızı, hızlandırmış bulunuyoruz Havaların asfalt çalışmasına müsait olmasını fırsat bilen ekiplerimiz öncelikli olarak Livatya bölgesini Levent’e bağlayan ve halkımızın üst düzeyde faydalanmasını öngördüğümüz yolu bir an önce bitirmek için çalışıyor. Bordür çalışmalarını tamamladığımız ve asfatlama işlemlerinin de kısa sürede biteceği bu yeni yolu yakın zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. ” şeklinde konuştu.



murat
6.02.2015 15:16:58
Ayyıldız tepe caddesinin rüzgargüllerinin yanından Edincik Tokiye uzaltılmasını istiyoruz. bu yol yapılırsa Bandırmaya ulaşım mesafemiz yarıyarıya kısalar.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı