Levent Mahallesi pazar yeri istiyor

Levent Mahallesi pazar yeri istiyor

Muhtar Netice Yalın: “Mahallemize çevre düzeni gerekli”

Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, mahallesinin çözüm bekleyen sorunları hakkında bilgi verdi.

Mahallenin 8 bine yaklaşan nüfusunun önemli bölümünü emeklilerin oluşturduğunu, geçen seçimlerde mahallelerinde 3 bin 800 nüfuslarının olduğunu vurgulayan Yalın, şunları söyledi:

“Mahallemizin en önemli eksiklerinin başında çevre düzenimizin olmaması geliyor. Yürüyüş yollarımız, kaldırımlarımız yok, otobüs duraklarımız kabinsiz. Çok büyük bir mahalle olduk. Belediyemizden, Paşabayır Mahallesi’ndeki gibi bir kafe istiyoruz. Bu kafe, bizim ‘Seyir Tepesi’ dediğimiz bölgeye yapılırsa büyük ilgi çeker ve bir marka durumuna gelebilir. Yine mahallemize bankaların, bankamatik koymalarını istiyoruz ve bu konudaki girişimlerimiz sürüyor. Mahallemize ulaşım sorunlarımız var. Mahallemize halk otobüslerinin daha sık sefer yapmalarını istiyoruz. Bu arada Bandırma Belediyesi’nin, haftada bir gün, mahallemize bir pazar yeri kurmasını bekliyoruz.”

Yalın, mahallelerinin “Ağıldere” bölgesine 20 yılı aşkın süredir şlam atıklarını döken Eti Maden İşletmeleri’nin belediye ile yaptıkları sözleşmenin tamamlanmasının ardından 5 yıl daha uzatıldığını belirterek, “Ancak bölgeye bir set çekildi ve bu konuda daha dikkatli davranılacağı belirtildi. Dilerim buna uyulur” diye konuştu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Levent Mahallesi pazar istiyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false