Levent Mahallesi’ne yeşil nefes

Levent Mahallesi’ne yeşil nefes

Bandırma’da, “Bandırma yeşil olsun, nefes alsın” sloganıyla fidan dikimi gerçekleşti.

Bandırma’da, “Bandırma yeşil olsun, nefes alsın” sloganıyla fidan dikimi gerçekleşti.

Levent Mahallesi’nde, Bandırma Belediyesi tarafından yapılan 4 dönümlük yeni park alanına, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bandırma Kent Konseyi, TEMA Bandırma Temsilciliği, Yeni Hayat Rehabilitasyon Kurumu işbirliğinde, 300 adet çam fidanı dikildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nden 100 dolayında öğrencinin yanı sıra ana sınıfı öğrencileri tarafından dikilen fidanların bakımı Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yapılacak.

Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın’ın da hazır bulunduğu fidan dikme çalışması sırasında gazetecilere bilgi veren Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aybeniz Akdeniz Ar’ın, ‘Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük” dersine paralel olarak bu çalışmayı başlattık. Bandırma’daki yeşil alanları çoğaltmalıyız. ‘Bir fidan, bir nefes’ sloganıyla yaptığımız bu çalışmayı bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

TEMA Bandırma Temsilcisi Burak Uğur da, “Bulunduğumuz her alanı yeşillendirmeliyiz. Bugün, bu fidan dikme etkinliğine katılan üniversite öğrencileri, bizden çevre eğitimi aldılar” diye konuştu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Levent Mahallesi’ yeşil nefes
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı