Levent`te dram

Levent`te dram

Genç kadın balkondan düştü.Hayatını kaybetti.



S
abaha
karşı saat 04.00 sularında Levent mahallesi Park sokak Simge apartmanı 5/8 de oturan Meryem Çelik(28) isimli genç kadın oturduğu evin balkonundan düşerek ağır yaralı olarak kaldırıldığı Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayın duyulması ardından olay yerine çağırılan 112 acil ekibi derhal müdahale ve Devlet hastanesine nakil sonrası sürdürülen yaşam kavgası hüzün sonla noktalandı.

Simge Apartmanın 5 katında Metin Geben(40) adlı müzisyen ile birlikte yaşayan Meryem Çelik yogun müdahaleye rağmen yaşama döndürülemezken, Ameliyat öncesi, 112 acil servisi, Doktorlar ve Hastane polisine verdiği bilği ile düşüşünden kimseyi sorumlu tutmadı.

Daha önce Bursa Özel Doruk hastanesinde psikolejik tedavi gördüğü belirlenen Meryem Çelik sabah erken saatte çamaşır asmak için çıktığı balkondan kendisinin düştüğünü söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Cumhuriyet savcısı, olaydan bir süre sonra vefat eden Meryem Çelik`in otopsisi nin yapılması için Bursa`ya sevk ederken, Birlikte yaşadığı Piyanist Metin Geben`in ifadesini aldı.

Piyanist Metin Geben bir taraftan psikolojik tedavileri sürdürürken, diğer yandan  Meryem Çelik ile evlilik hazırlıkları yaptıklarını belirttiği öğrenildi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli