LGS SINAVI İÇİN ÖĞRENCİLERE KİTAPÇIK DESTEĞİ

LGS SINAVI İÇİN ÖĞRENCİLERE KİTAPÇIK DESTEĞİ

LGS sınavları için 2450 paketi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan’a teslim edildi.

Belediye Başkanı Tolga Tosun Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için hazırladıkları içinde iki adet sözel, iki adet sayısal kitapçık, kurşun kalem ve silgiden oluşan 2450 paketi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan’a teslim etti.

Paketlerin tesliminde, okullara, öğrencilere verilen değerli katkılardan dolayı Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür eden Bandırma Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan; “Belediyemizin her zaman bizimle olduğunu bilmek, destek istediğimiz her zaman yanımızda olduğunuzu görmek bizi mutlu ediyor. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmeleri için bizler de sizlerin de katkısıyla titizlikle çalışıyoruz” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “Bandırma Belediyesi olarak tüm kurumlarla işbirliği ve güçbirliği içinde çalışıyoruz. Biliyoruz ki tüm kurumlar kentimiz için hizmet ediyor. Bizim görev alanımız içinde dışında hesabı yapmadan imkanlarımız ölçüsünde tüm kurumlara destek veriyoruz. Çocuklarımız da bizim için çok değerli. Özellikle de çocuklarımızın merkezinde olduğu her türlü desteği vermek için özel bir çaba sarfediyoruz. Siz değerli eğitimcilere de bu konuda önemli görevler düşüyor. Sizlere de çalışmalarınızda kolaylıklar çocuklarımıza da başarılar diliyorum” dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli