LİDER BANVİT AVRUPA´DA RÖVANŞ PEŞİNDE

LİDER BANVİT AVRUPA´DA RÖVANŞ PEŞİNDE

24 OCAK ÇARŞAMBA, SAAT 18.00 BANVİT ? ROSA RADOM BANVİT KARA ALİ ACAR SPOR SALONU CANLI YAYIN S SPORT

        Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 12. hafta maçında Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda Polonya temsilcisi Rosa Radom takımını konuk edecek. 24 Ocak Çarşamba 18.00´de başlayacak olan karşılaşma S Sport´tan canlı olarak yayınlanacak.

FIBA Şampiyonlar Ligi´nin geçen sezonki finalisti Banvit, C Grubu 12. hafta maçında Bandırma´da taraftarı önünde 24 Ocak Çarşamba 18.00´de Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu´nda ilk maçta yenildiği Rosa Radom´u konuk edecek. Basketbolseverler bu karşılaşmayı ücretsiz olarak salondan takip edebilecek.

       Bu önemli karşılaşma öncesinde Banvit´in Rosa Radom maç kadrosunda şu isimler yer alıyor; Adonis Thomas, Tolga Geçim, Damian Kulig, Erkin Şenel, Gasper Vidmar, Andy Rautins, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Can Altıntığ, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

       Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 126 karşılaşmada 73 galibiyet, 1 beraberlik ve 52 mağlubiyet alarak %59 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa´da çıktığı son dört maçı kazanarak grup lideri konumunda bulunan Banvit, ilk maçta deplasmanda mağlup olduğu Rosa Radom´u taraftarının da desteğiyle yenerek birinci sıradaki yerini korumak istiyor. Turuncu ? Yeşilliler rakibini mağlup etmesi halinde iki hafta kala gruptan çıkmayı garantileyecek.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli