Lider Erdek koltuğa yapıştı

Lider Erdek koltuğa yapıştı

Edincik`in golleri erken gelse de lider Erdek temposunu bozmadı 6-2




Edincikspor.2 Erdekspor. 6

Süper Amatör lig`in önemli karşılaşmalarından Edincikspor, Erdekspor karşılaşmasını Erdekspor 6-2 kazandı.

Ligin ilk yarısında Erdek`te oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan lider Erdekspor geçtiğimiz hafta ligden çekilen Gömeçspor rövanşını oynamadan hükmen kazarak liderlik koltuğuna oturmuştu.

Süper lig`de bugün oynanaması gereken Altınoluk-Edremit, Burhaniye- Sındırgıspor karşılaşmalarının yoğun yağmur nedeni ile iptal edilmesi Erdekspor için sonucu değiştirmedi ve kırmızı beyazlı ekibin 6-2 lik skorla averaj avantajına katkı verdi.

Stat:
Bandırma Sanayi Arena


Hakemler; Hüseyin Kocadağ *** Mesut Koç *** Doğan Ünsal***

Edincikspor: Fatih * Tamer ** Çağatay ** Mert** Kerimcan** Tuncay** Onur*** Ercan** Serdar Tokraç*(Fatih**) Tahir** Serdar*** Kurt **

Antrenör: Hasan Demir

Erdekspor: Ahmet * Uğur **(Uğur**) Semih** Murat*** Emrah ** Engin *** Mehmet**  Metin*** Sertaç **** Emre**( Çağatay**) Murat **(Uğur**)

Antrenör: Altan Başkurt

Goller: Dk.4 Onur, Dk. 48 Serdar (EDİNCİK) Dk.11-13-26-79 Sertaç, Dk.37 Murat, Dk.90 Metin (ERDEK)


2.yarının ilk maçında lider Altınoluk`un saha ve seyircisi önünde 3-1 yenerek liderlik koltuğuna yerleşen Erdekspor şanslı yükseliş sürecine 6-2 lik skorla Edincik`i de dahil etti.


Erdekspor son revizyonlarla takım üzerindeki özgüveni arttırırken gol yiyen takımında farklı skorlarla sonuç alacağını kanıtladı.

Yeşil siyahlı Edincikspor ise bugün nerede ise küllerinden yeniden doğuyordu.
Güçlü rakibi karşısında son derece rahat bir oyun sergileyen Edincik`te günün formda olmayan file bekçisi Fatih farklı skorun tek sorumlusu oldu.
Yeşil siyahlı ekibin kalecisi Fatih bilinen performansından uzak yediği hatalı gollerle lider`in hanesine fark yazdırıken, Edincikspor sahanın diğer alanlarında başa baş bir mücadele sergiledi.

Edincik Arı gibi

Edincikspor bugün herkezi şaşırttı öyleki maçın henüz ilk dakikalarında sol kanattan gelişen akında Onur kaleci Ahmet`in yanından topu ağlara bırakırken herkez şaşkındı.

İlk yarı sonucu 4-1 Erdek`in üstünlüğü ile noktalanmasına rağmen 2.devrenin başında bukez Onur`un yaptığını Serdar yaptı ve devreyi golle açarak skoru 4-2 ye taşıdı.


Sertaç çilingir gibi

Lider Erdekspor`un şampiyonluk yolundaki en büyük kozlarından Sertaş ilk dakikalarda kalesinde görülen golden sonra çabuk toparlanarak takımını demorolize olmaktan kurtardı.

Engin 11- 13 ve 26 dakikalarda asisleri ile Sertaç`ı farka konuşlandırıken, kırmızı beyazlı ekibin golcüsü Sertaç yetenekli
bir çilingir gibi  her defasında Fatih`i avlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

37 dakikada Sertaç`ın hat-trick`ne nokta koyan Murat ilk devrenin skorunu belirledi 4-1

Karşılaşmanın ilk dakikalarında olduğu gibi 2.yarının da başladığı dakikalarda yine Edincik`in golü vardı.

Bukez Serdar Ahmet`i avlayarak Edincik`in 2.golünü kaydederken yeşil siyahlı ekip adına hayli ümitlenme olmuştu.

Ancak sahneye yine çilingir Sertaç çıktı ve 75 dakikada kendi adına 4 takımı adına 5 golü yazdı.

Bu skorla karşılaşmanın biteceğini düşünenler yanıldı ve skora son noktayı Metin koydu 6-2 .






amatör
26.01.2013 22:36:55
selamlar. edincikspor-erdekspor maçını izledim. edincikspor bugun 3-4 tane biraz daha yetenekli oyuncu olsa, erdekspordan kesin puan alırdı. erdekspor tkm olarak çok kötü bir oyun sergiledi, tkmda 2-3 bireysel olarak yetenekli oyuncular var onlar işi götürüyor, bu oyuncular başınsa sertaç geliyor, edincikspor vasat bir tkmdı erdekspor için ama haftadan itibaren erdeksporun maçları başlıyor...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli