Lider, İşi şansa bırakmadı 0-2

Lider, İşi şansa bırakmadı 0-2

Süper lig'de Etispor Bandırma da ki rövanşta da Lider Gönen'e boyun eğdi.

Süper lig’de bugün Bandırma Sanayi Arenada oynanan Etispor- Gönen Belediyespor rövanş karşılaşmasını, lider Gönen 2-0 kazandı.

Gönen’de oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kazanan lider Gönen, zorlu Bandırma Deplasmanına en az tek puan almak için geldi.

Etkili poyraz bir havada oynanan karşılaşmada hava olumsuzluğuna karşın her iki ekipte ortaya koydukları futbol adına beğeni topladı.

İlk 45 dakikada gol şansı bulamayan taraflardan Lider Gönen 55 Dakikada Eti ceza alanı içinde ikili mücadeleyi aşarak topu penaltı noktasında Okan’ın önüne bırakan Enes maçın yıldızıydı.

Okan, Enes’in pasında, topun gelişine set bir şutla topu Eti ağlarına bıraktı.

Kaleci Vural’ın bu pozisyonda yapacağı bir şey yoktu ve Lider 55 te bulduğu golle büyük bir rahatlama hissetti.

Bu dakikadan sonra iki ekip arasındaki fark öne çıktı ve Gönen’in skora endeksli hızlı oyunu, Eti’yi yordu. 68 Dakikada bu kez Sezai sahneye çıktı ve Gönen Belediyespor’u böylesine zorlu bir mücadelede karşılaşmanın tamamlanmasına 22 dakika kala yeşil beyazlı ekibi 2-0 öne geçirdi.

Sanayi arenadaki karşılaşma 2-0 Gönen’in üstünlüğü ile sürerken maçın son dakikalarında Etispor’un Gönen kalesinde gol arayışı vardı. Bu dakikalarda yoğun baskı yiyen yeşil beyazlı ekibin defansı üstün bir performans göstererek Etispor’a gol şansı vermedi.

  ETİSPOR 0- 2 GÖNEN BELEDİYESPOR   

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Hüseyin Kocadağ *** Erol Durgu *** Emrah Özenç ***

E T İ S P O R: Vural** Feridun ** Çağın** Aşkın** Barış**(Göksel**) Sinan**(Kadir**) Uğur*** Ahmet** Sercan** İbrahim** Semih**(Soner**)

Teknik direktör: Hasan Demir

GÖNEN BELEDİYESPOR: Mustafa *** Okan*** Yunus Emre*** Seyfi Ünal*** Aral*** Muhammed**(Aydın**) Enes****(Sinan**) Olcay***Gürbüz**(İbrahim**) Okan*** Sezai***

Teknik direktör: Engin Yıldırım

Goller: Dk. 55 Okan, Dk. 68 Sezai (Gönen)



taraftar
31.01.2015 22:23:00
Gönen Belediyespor lu Engin, Etispor için yok çalışmıyorlar falan filan laflar söylemiş. Engin ilk önce kendisine baksın, Abileri sayesinde takımda bulunuyor, kendisinin takıma ne faydası olmuş, vasat ligde lider durumda, Engin`ide gördük, Gönen Belediyesporu Bal liginden düşüren kendisi idi, ilk önce bir aynaya baksın...

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli