Lider Soma, Bandırma`da pusuya yattı.

Lider Soma, Bandırma`da pusuya yattı.

BAL 8. grup`ta haftanın maçı, yarın Erdek`te Erdekspor-lider Somaspor ile karşılaşıyor.

Bal ligi, 8.grup`ta lider Soma yarın Erdek`te Erdekspor`a konuk oluyor. Somaspor bugün öğle saatlerinde geldiği Bandırma`da Perama Otel`e yerleşti.

Ligin ilk devresinde Soma`da oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kazanan lider Soma yarın 13.30 da başlayacak karşılaşmadan en kötü ihtimal bir puan bekliyor.

Somaspor Teknikdirektörü Feridun Şaban Yarkın, Bandırma Manşet`e yaptığı açıklamada yarınki karşılaşmada, oynayan ve şanslı olan ekibin karşılaşmayı kazanacağına inandığını, en kötü ihtimalle Erdek`te beklentilerinin bir puan olduğunun altını çizerek en büyük dileğinin karşılaşmanın fair play kuralları içinde oynanması olduğunu söyledi.

Soma teknik patronu Yarkın; ``Zirvede 5-6 takım kaldık, bu takımların bir birleriyle oynayacakları karşılaşmalar neticeyi belirleyecektir.``

``Erdekspor maçı bizim açımızdan önemli bir maç, Kaybeden takım büyük bir avantaj kaybedecek, bu yüzden iki takımda kazanmak için oynayacak.``

``Bu hafta ile birlikte önümüzde daha 7 hafta var. Biz Erdek`in 2 puan önündeyiz, kaybetmemiz bizi etkiler ama çokta fazla etkilemez. İlk karşılaşmada Soma Erdek`i 2-1 yendi. ben bu karşılaşmada görevde değildim ancak gruptaki takımların gücünü biliyorum. Zaten ligin gidişatından da belli, Kuvvetli takımlar zirvede mücadele ediyor.

Yarınki karşılaşmada performansı daha iyi olan, şans yanında olan, pozisyonlarda daha iyi olan kazanacak ben centilmence bir maç olmasını, sporcular sakatlanmadan, her hangi tatsızlık olmadan Fair play kuralları ihlal edilmeden centilmence bir mücadele diliyorum.`` dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı