Lider'e her yer Balıkesir

Lider

Lider Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Şampiyonluk yolunda, Reşadiye engelini 2-1 ile geçti.

Süper amatör ligde Gönen sentetik sahada lider Balıkesir Büyük Şehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Berkay Ağıç, Aydın Baran Tek, Ahmet Erol hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya

Reşadiyespor. Fevzi,  Doğuş, Çağın, Ferhat, Mehmet, Mert, Hacı Ömer, Binehan, Hasan, Birkan (İbrahim), Şükrü Furkan, Aydın

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor. Muhammet, Enes, Yasin, Alperen (Bora Onay), Kamil, Muharrem Emre, Yusuf, Özkan (Volkan), Ramazan, Mert (Cenker), Emre (Ahmet) (Sertan)tertibi ile çıktılar.

Deplasmana Lider gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye spor lider dönmek Gönen Reşadiyespor lideri mağlup ederek liderlik yarışında bende varım diyerek taraftarında desteği ve saha avantajını da kullanarak 3 puan isteği ile sahaya çıktılar. Maça Gönen Reşadiye spor başladı.

Dakikalar geçiyor fakat her iki takımdan da gol sesi gelmiyordu.  Ve dakikalar 44 gösteriyordu. Gönen Reşadiye spor kazandı. Kale sahası içinde Ferhat kafa ile topu Balıkesir Büyük Şehir Belediyespor  ile buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skor ile kapandı.

İkinci yarıda Rakip takım bir akında Özkan ile burumu 1-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda gol gelmiyordu ve bir atakta Balıkesir Büyük Şehir Belediye spor penaltı kazandı. Özkan penaltıyı gole çevirince takımını 1-2öne geçirdi.

Maçta başka gol olmayınca Balıkesir Büyük Belediye spor Lider geldiği Gönen den 2 gol ile  3 puan alarak lider döndü.   AHMET KAMİL ILGAZLI - GÖNEN



Anahtar Kelimeler: Lider' Balıkesir
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı