Lider Gönen, Ada`ya bileniyor.

Lider Gönen, Ada`ya bileniyor.

Süper Amatör Lig lideri Gönen Belediyespor zirve yolunda Cunda Adaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürüdrüyor.

Balıkesir Süper Amatör ligde liderliğini sürdüren Gönen Belediye spor Deplasmanda oynayacakları Ada spor maçı hazırlıklarını Nail Gönenli stadında Ant. Engin Yıldırım nezaretinde soğuk 'a rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının heyecanı haftalar azaldıkça artıyor.

Lider Gönen  Belediye spor yaptığı 17 karşılaşmada 15 galibiyet 2 mağlubiyet alırken rakip filelere 47 gol atarken Kalesinde 12 gol gören Gönen Belediye spor 45 puan ile liderliğini sürdürüyor.  Lider Gönen galibiyet serisine devam ederken, son yıllardaki en parlak sezonunu yaşıyor.

Mücadeleci oyun, bol pozisyon bol gol ve yakalanan galibiyet serisi oyuncuları ateşlediği gibi taraftarları da tribünlere çekiyor. Bu, hafta sonunda sahasında Ada spor 'a mağlup olan Gönen Belediye spor hem rövanşı hem 3 puanı hedefliyor.

Teknik sorumlu Engin Yıldırım, hedefe adım adım gittiklerini söylerken, ilk maçta taraftarları önünde 1-0 mağlup oldukları Ada spor dan rövanşı almak için işi sıkı tuttuklarını belirtti. Yıldırım, Maç içinde oyuncularım üzerlerine düşenin en iyisini yapmak için çalışıyorlar.. Oyuncularımı kutluyorum” dedi. 



gÖnEnLi
10.02.2015 22:20:05
Selamlar. Çok rahat bir ligde gönen belediyespor şampiyonluğa aday. haberin altındaki en fotoğrafda 2 kişi verdi, biri malzemeci diğeri kimdi (ağzında yağmurluğun ipi olan)

Anahtar Kelimeler: Lider Gönen Ada`ya bileniyor.
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false