Liman AVM de çatı Çöktü

Liman AVM de çatı Çöktü

Ayhanlar İnşaat`ın Trilyonluk yatırımı Liman AVM hizmete açılışın 7.gününde çatı çökmesi sonucu yaşanan Skandal ile sarsıldı. İnsanlar Deprem korkusu ile büyük panik yaşadı. Sayısız hafif yaralanmalar ayakta tedavi edilirken Şans eseri Korkulan Can kay

Bandırma M A N Ş E T / Haber Merkezi

Ayhanlar İnşaat`ın Trilyonluk yatırımı Liman AVM hizmete açılışın 7.gününde çatı çöktü.
Yaşanan Skandal da insanlar Deprem korkusu ile büyük panik yaşadı.
Sayısız hafif yaralanmalar ayakta tedavi edilirken Şans eseri Korkulan Can kaybı olmadı.

Ayhanlar İnşaat tarafından Kent vizyonunu arttıracak projeler kapsamında AKP Belediyesi çalışma sürecinde başlatılıp, CHP Belediyesi sürecinde tamamlanıp, Her iki siyasi parti tarafından sahiplenilen Liman AVM`de sel felaketi sonrası yaşanan ikinci çatı çökmesi skandalı binlerce insanın hayatını tehlikeye düşürdü.
İlk 2 günkü ziyaretçi sayısı 140 bin kişiyi Kariyer ve prestij rakamı olarak kamu oyuna deklara edilen Liman AVM açılışının 7.gününde çatı çökmesi ile sarsıldı.
Yaşanan çatı çökmesi Büyük bir felaketin İkinci habercisi olarak ilgili kurum ve kuruluşlara uyarı niteliğinde idi.


Cumhuriyet savcıları dikkate almalı
Liman AVM  Çelik Konstrüksiyon çatının henüs açılışı yapılmamış bir işyerinin üzerinde meydana gelmesi, Geçmişte yaşanan olumsuzluk gibi insanların etkilenmemesine neden oldu.
İşyerinde dekorasyon çalışmalarını sürdüren işçilerin hafif yaralanması ve bu panikten etkilenerek ``Deprem oluyor`` korkusu ile Kaçışan insanların bir birlerini ezmesi sonucu oluşan hafif yaralanmalar toplu yaşam alanlarında gerekli güvenlik önlemleri eksikliğini gösterdi.
İlgili yerel Belediye`nin yapı izin belgesi anlamında ihmali olabileceği göz önünde bulundurularak Cumhuriyet savcılarının insan yaşamının tehlikeye atacak ihmaller nedeni ile Liman AVM ve Yerel belediye hakkında soruşturma başlatması bekleniyor.
_

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı