LİMAN AVM farkı!...

LİMAN AVM farkı!...

Başka inşaat olsaydı çoktan mühürlenmişti!... Enkazı poşetledi faaliyete devam.

Bandırma MANŞET                                 Haber Merkezi
Açılış davetiyesinde Belediye sinin logosuna yer verilen LİMAN AVM yaşanan tün olumsuzluklara rağmen faaliyetini sürüdürüyor.

23 Eylül`de yaşanan sel felaketi ile yıkılan, Ayhanlar inşaat Bandırma Liman AVM alışveriş merkezi yetiştirildiği 29 Ekim`deki görkemli açılıştan sonra yaşadığı olumsuzluklar anbalaj ile kapatılarak faaliyetini sürüdürüyor.

Açılış davetiyesinde Belediye nin logosuna yer verilmesinin ayrıcalıkları kullanan Liman AVM açılışının 7.gününde çatısı çöküp insanların can tehlikesi geçirmesine rağmen konuya duyarsızlık sürüyor.
İlgili kurumlar geregini yapmak yerine yaşanan olumusuzluğa İtfaiye ve Anbulant takviyesi yaparak olay ve gelişmelerin üzerine sünger çekiyor.

VATANDAŞLAR SORUYOR !...

Açılışının 7.gününde çatısı başına yıkılarak yüzlerce insanın hayatını tehlikeye atan Liman AVM çatının çöktüğü alandaki işyerlerinin camlarını anbalajlayarak görüntüyü kamufle edip hiçbir şey yokmuş gibi faaliyetini sürdürmesi vatandaşların yerel belediyeyi sorgulamasına neden oldu.

Çatısındaki kiremiti değiştirmek için kırk dereden su getirtilen vatandaşlar Belediye meclis toplantılarının müdayimi olup riyasetle göz göze gelerek vermek istediği mesajın sessiz protestosunu yapıyor.
Liman AVM ye gösterilen toleransın normal bir davranış olarak gösterilmemesinin yorumu ise kamu oyun takdirine bırakılıyor.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı