Lions Kulübü, vefâsını gösterdi.

Lions Kulübü, vefâsını gösterdi.

Eski dönem başkanları unutulmadı.






____
______________________________/ Önder BALIKÇI


Dr. Cengiz Yüzbaş'ın başkanlığındaki Bandırma Lions Kulübü'nün gecesine, 118 K Genel Yönetmeni Neş'e Yıldırım da katıldı. Oda Restaurant'ta gerçekleşen gecenin açış konuşmasını Kulüp Başkanı Yüzbaş yaptı.
Yüzbaş, yönetim kurulu olarak şimdiye dek gerçekleştirdikleri hizmet ve etkinlikler ile gelecek altı aylık dönemde uygulayacakları program hakkında görüntüler eşliğinde sunum gerçekleştirdi.
Ardından söz verilen Metin Yalçınkaya, 1987 yılında kurulan Bandırma Lions Kulübü'nün kuruluş serüvenini anlattı.
Lions Kulübü 118 K Genel Yönetmeni Neş'e Yıldırım da Bandırma Lions Kulübü'nün çalışmalarını överek başladığı konuşmasında, şunları söyledi:

25. yılını kutlayan Bandırma Lions Kulübü, hem üye profilini, hem de çizgisini koruyan önemli bir kulüptür. Lions Kulübü, aynı zamanda bir liderlik okuludur. Çünkü yeni liderlerin yetişmesi, ülkemizin önemli sorunlarından biridir. Kulübümüz, gençler arası iletişime de özel bir önem vermektedir. Başarıya ulaşmak için önce inanmak gerekir. Eğer inanmazsanız, karşınızdakini de inandıramazsınız.”

Yıldırım, bu dönem, 118 K Genel Yönetmenliği olarak Onkoday Hasta Konuk Konukevi yapımına ekonomik destek vereceklerini sözlerine ekledi.
Ardından, Bandırma Lions Kulübü'ne geçtiğimiz günlerde üye olan İrfan Eroğuz, Hakan Bor ve Kaan Bor'a üyelik belgeleri, eski dönem başkanları Osman Bor, Ali Raci Haykır, Metin Yalçınkaya, Zihni Eken, Hayri Eke, Cengiz Yüzbaş, Nedim Selçuk, Burhan Timurodaman, Temel Doğru, Yalçın Pulat, Halil Çemberci, Sıtkı Ağar ve Taner Kırtay'a rozetlerini, Lions Kulübü Genel Yönetmeni Neş'e Yıldırım taktı. Son olarak, Lions Kulübü Başkanı Dr. Cengiz Yüzbaş, Yıldırım'a, gecenin anısına bir armağan ve buket verdi.





Lions yaşamında 25 yılını dolduran Bandırma Lions kulübüne başarılı hizmetlerinden dolayı 118 K. Genel yönetmeni Neş`e Yıldırım tarafından Peç takıldı. 




Bandırma Liosn kulüp 25 yıllık başarılı geçmişi ile 118 K genel yönetmeni Neş`e Yıldırım`ı büyük bir dikkat ile dinledi.



Bandırma Liosn kulüp 25 yıllık başarılı geçmişi ile 118 K genel yönetmeni Neş`e Yıldırım`ı büyük bir dikkat ile dinledi.


















Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı