Lionslardan Ağız ve Diş taraması

Lionslardan Ağız ve Diş taraması

İzmir'den gelen Prof. Dr. Ertuğrul Sabah öncülüğündeki 16 kişilik gönüllü Diş hekimleri grubu Ş. Ö. Mustafa Boz ilk ve Orta Okulu ile Atatürk Engelli lisesinde 100 öğrenciyi aşan ağız sağlığı ve diş taraması yaptılar.



İzmir’den gelen Prof. Dr. Ertuğrul Sabah öncülüğündeki 16 kişilik gönüllü Diş hekimleri grubu Ş. Ö. Mustafa Boz ilk ve Orta Okulu ile Atatürk Engelli lisesinde 100 öğrenciyi aşan ağız sağlığı ve diş taraması yaptılar.

3 Mayıs Cumartesi sabah saat 09.30 ile 18.00 arasında gerçekleştirilen ağız sağlığı ve diş taraması kampanyasından Şehit Öğretmen Mustafa Boz ilk ve Orta Okulu ile Atatürk Engelli Lisesi öğrencileri itinalı bir şekilde taramadan geçirildi.

Bandırma Lions Kulübü dönem Başkanı Dt. Gökhan Gülşar kulüp olarak sosyal ve kültürel aktivitelerini toplumsal beklentisi daha fazla olan engelli öğrenciler üzerinde yoğunlaştırdıklarını, özellikle bu noktada Prof. Dr. Ertuğrul Sabah önderliğinde uzman ekibin Bandırma’ya gelerek çalışmayı gerçekleştirmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Bandırma Engelli eğitim kurumları Ş. M. Boz ilk ve Orta Okulu Müdürü İdris Erdoğdu ile Atatürk lisesi müdürü Eyüp Tezcan Köse’nin yanı sıra okul hemşireleri Refiye Tokalaç ile Hanife Tuncer’inde gün boyu çalışmalara katkı vererek sağlıklı bir kampanya gerçekleşmesine yardımcı oldular.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı