Lionslardan ulvi bir hizmet daha

Lionslardan ulvi bir hizmet daha

Prof.Dr. Ertuğrul Sabah başkanlığındaki 16 kişilik gönüllü Diş hekimleri grubu Ş. Ö. Mustafa Boz ve Atatürk Engelli okulunda 100 öğrenciyi kapsayan ağız sağlığı ve diş taraması yapacak.

Prof.Dr. Ertuğrul Sabah başkanlığında İzmir’den özel olarak Bandırma’ya gelen 16 kişilik gönüllü Diş hekimleri grubu Ş. Ö. Mustafa Boz ve Atatürk Engelli okulunda 100 öğrenciyi kapsayan ağız sağlığı ve diş taraması yapacak.

3 Mayıs Cumartesi sabah saat 09.30 ile 18.00 arasında devam edecek ağız sağlığı ve diş taraması kampanyasından Şehit Öğretmen Mustafa Boz ve Atatürk Engelli Okulu öğrencileri yararlanacak.

Bandırma Lions Kulübü dönem Başkanı Dt. Gökhan Gülşar kulüp olarak sosyal ve kültürel aktivitelerini toplumsal beklentisi daha fazla olan engelli öğrenciler üzerinde yoğunlaştırdıklarını, özellikle bu noktada Prof. Dr. Ertuğrul Sabah önderliğinde son derece uzman ekibin Bandırma’da bu çalışmayı gerçekleştirmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Başkan Gülşar, ayrıca Lions eşlerini kapsayan başka bir programda Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Cenk Gören’in konferans vereceğini söyledi.

Odaman Otelde 10.00/12.00 arasında kahvaltılı yapılacak Konferans’tan elde edilecek gelirin yine Bandırma daki Burslu ve engelli öğrenciler için kullanılacağını söyledi.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli