Lokantacılar H.Levent Gürer`le devam

Lokantacılar H.Levent Gürer`le devam

Federasyon Başkanı Aykut Yenice`nin de hazır bulunduğu Bandırma Lokantacılar esnaf odası genel kurulunda Başkan Hamit Levent Gürer güven tazeledi.


Bandırma Lokantacılar esnaf odası olagan genel kurulunu gerçekleştirdi. Eken Prestij oteldeki olagan genel kurula Bandırma Lokantacılar esnaf odası üyeleri yanı sıra federasyon bazında büyük ilgi gösterildi.

Söke oda başkanı ve Federasyon Başkan yardımcısı Mehmet Gün`ün divan başkanlığında Lüleburgaz oda Başkanı ve federasyon yönetim kurulu üyesi Nihat Yaman`ın Divan başkan yardımcılığını üstlendiği divan kurulunda Bandırma esnaflarından Şoförler Odası Başkanı Ali Acar, Tuhafiyeciler odası yönetim kurulu başkanı Adnan Gemici ve Lokantacılar odası üyesi Hasan Kasapoğlu görev aldı.

Faaliyet raporlarının okunması ve ibrası ardından Genel kurula onur konuğu olan Federasyon Başkanı Aykut Yenice yaptığı konuşmada hiçbir esnaf kitlesinin yaşadıkları kentlerin marka imajına lokantacı, pastacı veya bar esnafı kadar katkı vermediğini söyledi.

Yenice özellikle dışarıdan konuklara ev sahipliği yapan kentlerde lokantacı esnafınına büyük görev düştüğünü sabahın ilk ışıklarından, gecenin karanlığına uzanan arterde mesleki karıyeri yanı sıra emek ve çabasını sergileyen Lokantacı esnafının takdire şayan çabasının desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Yenice tüm bunların yanında vergisini veren, yanında sigortalı işçi çalıştıran Lokantacı esnafının mahalli yönetimler bazında desteklenmesi gerek esnaf kitlesi olduğunu söyledi.

Yenive tüm bu meşakkatli çabanın karşılığı kıt kanaat birikimini vergi vererek taçlandıran Lokantacı esnafının her geçengün artıp, sokak aralarına taşan AVM ler girdabından kurtulması adına federasyon olarak hükümet nezdinde girişimleri bulunduğunu söyledi.

Başkan Hamit Levent Gürer ise kendisinin aynı zamanda meclis üyesi olarak görev yaptığı süreçte, yerel yönetim olarak vergi ve su faturalarında büyük magfiyetler sağladıklarını, oysa bu dönem gereken ilgiden yoksun olmanın yanı sıra rutsat, tabela ve su gibi Belediye giderlerinin astronomik rakamlara ulaştığını söyledi.

222 üyesi bulunan Bandırma Lokantacılar esnaf odası genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimde 103 oy kullanıldı.

5 oy`un geçersiz kaldığı seçimde Hamit Levent Gürer`in 4. kez Başkanlığında oluşturulan liste 98 oyla güven tazeledi.




  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı