Maçın ardından

Maçın ardından

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Menderes Gümüşdal:"Savunmada çok aksayınca mağlubiyeti yaşadık.´´

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Menderes Gümüşdal:

"Bence bugün ligin en iyi takımlardan biriyle oynadık. Yalnız bu sezon takımım ilk defa 40 dakika boyunca sahada kalmak için mücadele etti. Bu beni çok gururlandırdı. 40 dakika boyunca maçı kazanmak istediler. Kendilerini tebrik ediyorum".

 /resimler/2016-4/3/2043316304041.jpg

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Bandırma´da Sakarya BŞB Basketbol´u 82 ? 75 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Menderes Gümüşdal şu görüşlere yer verdi : ?´Bence bugün ligin en iyi takımlardan biriyle oynadık. Yalnız bu sezon takımım ilk defa 40 dakika boyunca sahada kalmak için mücadele etti. Bu beni çok gururlandırdı. 40 dakika boyunca maçı kazanmak istediler. Kendilerini tebrik ediyorum. Bunun yanında özellikle Sakarya BŞB için bir şeyler söylemek istiyorum. Birçok takımla maç yaptık ama Sakarya BŞB hem yapı olarak hem de basketbol kalitesi olarak bir üst ligi hak ediyorlar. Çünkü Sakarya çok basketbola yatkın bir il. Bugün çok konsantre olduklarını düşünmüyorum. Bizim takım da iyi oynayınca maçı kazanmamızı sağladı. Bu arada Bandırma seyircisi ilk defa maçımıza geldiler. Onlara da teşekkür ediyorum ama kırgın bir teşekkür bu. Daha önceki maçlarımızda da bu çocukları destekleyebilirlerdi. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda onları arkamızda büyük bir destek olarak görürüz.´´ dedi.

Bandırma Kırmızı´nın başarılı genç oyuncusu Şehmus Hazer ise şu şekilde konuştu : ?´İlk yarı kötü oynamamıza rağmen ikinci yarı oyunumuzu düzelterek maçı kazanmasını bildik. 4 maçtır kazanıyoruz. Umarım bu serimiz ve oyunumuz devam eder. Rakip takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ederim.´´ dedi.

Sakarya BŞB Basketbol Baş Antrenörü Okan Çevik ise mücadele ile ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu : ?´Bandırma Kırmızı takımını kutluyorum. Özellikle İsmail Cem Ulusoy´un belirli bir süreden sonra takıma katkısıyla çıkışa geçtiler. Zaten genç bir potansiyelli takımdı. Çok daha doğru bir basketbol oynayan takım haline gelmişler. Sezon boyunca bütün gençlerde çok ciddi ilerlemeler olmuş. Biz ilk devrede yaptığımız maç ile bu maç arasında ciddi farklılıklar var. Özellikle başta koçları Menderes olmak üzere bu organizasyonu kutluyorum. Gerçekten oyuncuların gelişimine çok faydalı olmuş. Bizim açımızdan hesapta olmayan bir mağlubiyet. Bu sezon elimizden gelen maksimum galibiyeti almaktı hedefimiz. Ama maalesef savunmada çok aksayınca mağlubiyeti yaşadık.´´ dedi.

/resimler/2016-4/3/2044048648403.jpg

Sakarya BŞB Basketbol oyuncusu Tunahan Dikmen ise şu şekilde konuştu : ?´Kötü bir günde olduğumuz bir mağlubiyet oldu. Bandırma Kırmızı takımını kutluyorum.´´dedi.



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli