Maçın ardından

Maçın ardından

Bandırmaspor ile Giresunspor´un teknik adamları maçı yorumladı.

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar:

?Takımın ikinci yarıdaki oyunu bana ışık verdi?

/resimler/2016-11/6/2102390306335.jpg

Bandırmaspor´un, Giresunspor ile oynayıp golsüz kapanan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında düşüncelerini açıklayan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, ?Takımımın ikinci yarıdaki oyunu gelecek maçlar için bana ışık verdi? dedi.

Bordo-beyazlı takımın maç boyunca genel mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayan Uçar, şu değerlendirmede bulundu:

?Şiddetli rüzgâr, oyunu olumsuz etkiledi. Gelecek maçlarda Bandırma´daki bu rüzgârı lehimize çevirebiliriz. Maçın ilk yarısında iyi değildik. Buna rağmen yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. İkinci yarıdaki mücadelemizden çok memnunum. Ancak bu yarıda da son gol vuruşlarını yapamadık. Bu arada Atabey´in ilk dakikalarda sakatlanarak oyundan çıkması gol yollarında eksikliğimize yol açtı. Seyircimizin desteğinden çok memnunum. Hepsine teşekkür ediyorum. Birlik-beraberlik içinde olursak, mutlaka başarıyı yakalarız.?

3-4 OYUNCU TAKVİYESİ GEREKEBİLİR

Uçar, basın toplantısında, takıma destek isteyip istemeyeceği şeklindeki bir soruyu da şöyle yanıtladı:

?İlk yarı bittiğinde, takım için 3-4 yeni oyuncu takviyesi isteyeceğim. Son vuruşlarda etkili olan bir golcü, oyun kurucu bir orta alan oyuncusu ve bir savunma oyuncusuna ihtiyaç var. Yönetim kurulu ile görüşüp kulübün bütçesi oranında takviye isteyeceğim.?

/resimler/2016-11/6/2103303901135.jpg

Giresunspor Teknik Sorumlusu Mehmet Kaplan:

                ?Kötü oynadık?

Bandırmaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçtan sonra konuşan Giresunspor Teknik Sorumlusu Mehmet Kaplan, ?Kötü oynadık. İyi mücadele veren Bandırmaspor, galip gelmeyi hak etmişti. Bandırmaspor´u kutluyorum? dedi.

Şiddetli rüzgârın da oyuna olumsuz etkide bulunduğuna işaret eden Kaplan, şöyle konuştu:

?Bandırmaspor, Feyyaz Uçar ile birlikte olumlu bir hava yakalamış. Maça da iyi motive olmuşlar. Daha önce kadro dışı bırakılan oyuncuların da yeniden takıma dönmeleri de Bandırmaspor´a olumlu yansımış. Bu arada, maçın başında sakatlanarak oyun dışı kalan Atabey, çok yetenekli bir oyuncu. Süper Lig dahil her takımda oynayabilir. Bandırmaspor, bu oyuncunun değerini bilmeli.?

Kaplan, takımlarda yabancı oyuncu sayısının sınırsız olmasının yanlış olduğuna dikkat çekerken, ?Türk oyuncuların önünü de kesen bu uygulamaya son verilmeli ve yabancı oyuncu sayısı kısıtlanmalıdır? dedi.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli