MAÇIN ARDINDAN

MAÇIN ARDINDAN

Uçar´dan Boluspor galibiyeti değerlendirmesi: ?Can suyu gibi geldi?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, Boluspor önünde aldıkları üç değerlendirirken, ?Bu galibiyet bize can suyu gibi geldi? dedi.

İlk yarıda çok sayıda gol fırsatını kullanamadıklarını vurgulayan Uçar, şunları söyledi:

?İlk yarıda girdiğimiz bu net pozisyonları değerlendirsek, devre arasına 3-0´lık üstünlükle bile gidebilirdik. Oyuncularımın mücadelesinden çok memnunum. Haftalar sonra aldığımız bu üç puanla futbolcularıma özgüven de geldi. Takımımın istekli mücadelesi ve maça asılmasından çok memnunum. Takımımıza destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederim. Ancak, tribünlerde daha çok taraftarımızı görmek istiyorum. Bu hafta da yine Bandırma´da, Adana Demirspor ile karşılaşacağız. Adana takımı, Göztepe´yi yenerek moral buldu. Ama biz, yine sahada iyi mücadele ederek, kazanmak istiyoruz.?

Uçar, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına, pazartesi günü, saat 16.00´da yapacakları antrenmanla başlayacaklarını sözlerine ekledi. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-11/26/1808415816144.jpg

Boluspor Teknik Sorumlusu Çapa:

?Bandırmaspor önünde istediğimiz futbolu oynayamadık?

Boluspor Teknik Sorumlusu Fuat Çapa, Bandırma´da 1-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, ?İyi oynamadık. Bandırmaspor´u kutluyorum? dedi.

Bandırma´ya, sakat oyuncuları Santos ve Özgür´den yoksun bir kadroyla geldiklerini belirten Çapa, şu değerlendirmede bulundu:

?Maçın başlarında, Anco Jansen´in de sakatlanarak oyun dışı kalmasının ardından planlarımız bozuldu. Orta alanda dengeyi sağlayamadık. Bu arada, maçtan önce oyuncularıma, duran toplarda dikkatli olmaları gerektiğini söylemiştim. Buna karşın duran toptan bir gol yedik. Bundan sonra her şey, Bandırmaspor´un kontrolünde gitti. İleride verimli olamadık. Oyun seviyemiz düşüktü. Maça çok iyi motive olan, etkili ve çabuk oynayan Bandırmaspor´u kutluyorum. Kaybettiğimiz bu puanları önümüzdeki maçlarda telafi etmek istiyoruz.? Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: MAÇIN ARDINDAN
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli