MAÇIN ARDINDAN

MAÇIN ARDINDAN

Ne dediler...

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Uğur:

?Var olma mücadelesinde ilk adımı attık?

/resimler/2017-4/18/1941030398542.jpg

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Uğur, Göztepe A.Ş. önünde elde ettikleri 3-1´lik sonucu, ?Var olma mücadelesinde ilk adım? olarak niteledi.

Elde ettikleri üç puanı, ?önemli bir galibiyet? olarak gördüğünü belirten Uğur, şunları söyledi:

?Negatif bir ortamdan, pozitife geçmek hiç de kolay değil. Futbolcu kardeşlerimle sadece beş günlük bir çalışma ortamım oldu. Verdikleri inanılmaz mücadele nedeniyle futbolcularımı yürekten kutluyorum. Bu maçta üç önemli puan elde ederken, artılarımız ve eksilerimizi de görme fırsatımız oldu. Bunları değerlendireceğiz. Var olma mücadelemizde önümüzde altı maç daha bulunuyor. Her biri ayrı bir final olan bu maçlarda da aynı kazanma hırsıyla mücadele vermek istiyoruz.?

Göztepe Teknik Sorumlusu Yılmaz Vural:

?Kazanmayı istemek kazanmak için her zaman yeterli olmuyor?

/resimler/2017-4/18/1941573836957.jpg

Göztepe A.Ş. Teknik Sorumlusu Yılmaz Vural, Bandırmaspor´a 3-1 kaybettikleri maçı değerlendirirken, ?Rakibimizin kontrataklarında, çok basit hatalar yaparak üç gol yedik? dedi.

Oyuncularının, 3-0 yenik duruma düştükten sonra da oyundan kopmayarak, son 20 dakikada büyük bir mücadele örneği vererek kutlanması hak ettiklerini vurgulayan Vural, şunları söyledi:

?Aslında maça iyi başladık. Oyuncularım, maçı kazanmak istediklerini gösterdiler. Ancak kazanmayı istemek, kazanmak adına her zaman yeterli olmuyor. Bugün, futbol şansı daha çok Bandırmaspor´un yanındaydı. Maçı iyi yöneten Serkan Çınar kardeşimi de, Bandırmaspor´u da kutluyorum. İlk ikiye girerek, Süper Lig´e yükselme, bunu başaramazsak play-off´a girme mücadelemizi sürdüreceğiz.?  Önder BALIKÇI 



Anahtar Kelimeler: MAÇIN ARDINDAN
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı