Maçın ardından

Maçın ardından

Demir: ?Bu galibiyet ligde bir adım daha yukarıya çıkmak için iyi bir galibiyet oldu.?

Banvit B.K.Başantrenörü Hakan Demir:

?Bu galibiyet ligde bir adım daha yukarıya çıkmak için iyi bir galibiyet oldu.? dedi.

 Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zelimir Obradovic:

?Uzatmaya giden bir maçtı, zor bir maçtı,  iki takımda sonuna kadar savaştı ama,  Banvit kazanmayı hak etti?

/resimler/2019-1/6/2340027303071.jpg

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 14. Hafta karşılaşmasında normal süresi, 66-66 berabere biten, bir kez uzatma periyodu oynanan mücadelede lider Fenerbahçe Beko takımını 83-78 mağlup eden  Banvit´in Başantrenörü Hakan Demir Takımının müthiş bir karakter ortaya koyduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Başantrenörü Hakan Demir şu değerlendirmelerde bulundu :"Önemli bir galibiyet aldık. Banvit Basketbol Kulübü´ne yakışan bir oyun oynadık. Zaman zaman kolay top kayıpları yaptık. Ama maçın başından sonuna kadar iyi savunma yaptık. Normal sürenin sonunda 8 sayı öndeydik ama maç uzatmaya gittik. Tabii karşımızda çok önemli bir takım var. Herkes düşünmüştür ki uzatmada Banvit düşecek, Fenerbahçe maçı kazanacak diye. Ama takımımız orada da bir karakter ortaya koydu. Ligdeki pozisyonu itibari ve bir takım sıkıntılar yaşamış bir takım olarak tekrar orada bir reaksiyon vermesi müthiş bir şey. Bu galibiyet ligde bir adım daha yukarıya çıkmak için iyi bir galibiyet oldu.´´ dedi.

/resimler/2019-1/6/2340213709276.jpg

Fenerbahçe Beko Cephesi

Galibiyeti nedeniyle, Banvit´i tebrik eden Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zelimir Obradovic maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları aktardı:

? Uzatmaya giden bir maçtı, zor bir maçtı,  iki takımda sonuna kadar savaştı ama,  Banvit kazanmayı hak etti? Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli