Maçın ardından

Maçın ardından

Banvit Başantrenörü Hakan Demir: ?´´Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik.´´

Banvit Başantrenörü Hakan Demir:

?´´Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik.´´

Sidigas Avellino Başantrenörü  Nenad Vucinic:

?Farkı yaratan Banvit´in   saygı ve rotasyondaki genişliği oldu. Bugün bu yüzden bizde kaybettik.?

/resimler/2019-1/23/1006219704273.jpg

 FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 12. hafta maçında Banvit, Bandırma´da konuk ettiği Sidigas Avellino´yu 96 ? 88 mağlup ederek grupta ilk iki için büyük avantaj elde etti.

 Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Başantrenörü Hakan Demir şu değerlendirmelerde bulundu : ´´İyi bir galibiyet aldık, takımımı kutluyorum. Lige verilen ara nedeniyle hafta sonu maçımız yoktu. Bu yüzden de maç ritmimizi kaybettik. Bundan dolayı zaman zaman savunmada aksadık. Sidigas Avellino´ya baktığımızda da onlarda skor yükünü tek bir oyuncuya yükledi. Ribaund ve asistlerde üstünlüğümüz vardı. İyi bir oyun oynayamasak da hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Gruptaki poziyonumuzu korumak istiyoruz. İlk iki oldukça önemli. Kalan iki maçımızı da deplasmanda oynuyoruz. Taraftarlarımız bizim gücümüz. Umut ediyorum ki onlarla birlikte sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağız. Onlar bizim her şeyimiz.´´ dedi.

 Banvit´in kaptanı Tolga Geçim ise şunları söyledi : ´´Bugünkü maç grubumuz için çok önemliydi. Grubu ikinci bitirmek adına önemli bir maç oynadık. Güzel bir oyunla iyi bir galibiyet elde ettik. Bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Umarım ikinci turdan sonra iyi performansımızı sürdürürüz.´´ dedi.

/resimler/2019-1/23/1006420009863.jpg

Sidigas Avellino Başantrenörü  Nenad Vucinic ise maçın ardından yapılan basın toplantısında, Banvit e karşı sahasında oynamanın gerçekten zor olduğuna dikkat çekerek şunları aktardı:

? Onlar çok iyi bir takım , sezon başından itibaren koç ve birkaç oyuncu değiştirdiler ligde ve Avrupa´da iyi sonuçlar almaya başladılar.Onları tebrik ediyorum. Farkı yaratan ise onların saygı ve rotasyondaki genişliği oldu. Bugün bu yüzden bizde kaybettik.? Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli