Maçın Yorumu

Maçın Yorumu

Etispor-Havran Fatih maçı ardından

 

 İlk devre Havran´da oynanan karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skor ile kazanan Etispor, 2. devre Bandırma daki rövanşta öldü, öldü dirildi.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada, Eti 2 yarı da Samet ile bulduğu gol ile 3 puana kavuşurken, Havran özellikle karşılaşmanın sonlarına doğru Etispor kalesindeki gol arayışları maçın kalitesini yükseltti.

Nefeslerin tutulduğu anların ardından mikrafonlarını uzattiğimiz otoriteler Etispor- Havran Fatikspor maçını sizler çin yorumladı.

Etispor Teknik Direktörü Hasan Demir ?Bundan sonra kolay maç yok.?

Hasan Demir; ?Buğun takım olarak kötü başladık, o şekilde devam etti. Bundan böyle bütün maçlar zor. Her takım bir şeylerin peşinde, Samet´i geriye almam, arkada oynayan genç Furkan aksamaya başladı, defansı sağlama almak istedim, İbrahim´in fizik gücü, ona göre ayarladık. Sakatlığı da vardı. ?dedi

 Arif Abanozlu, Havran Fatih Teknik Direktörü;"Görsetdikleri performanstan dolayı her iki takımın oyuncuların da kutluyorum."

Havran Fatih teknik direktörü Arif Abanozlu, Bandırma´da verdikleri mücadelenin karşılığı olan puanı alamadıklarını, kendilerinin üst üste genilgi almalarının bazı futbolcularının ayrılma isteklerinden kaynaklandığını, bu oyuncuların daha sora geri dönmek istemeleri, kendi pernsiplerine uymadığını vurgulayarak "Bundan sonra önümüze bakacağız." dedi.

Bandırma´dan 1-0 yenik ayrılıp son haftalardaki mağlubiyet serilerine devam etmelerinin üzücü olduğunu söyleyen Kaptan Emrre Akkurt, bu sıkıntıların kısa zamanda aşılacağını söyledi.

Havranspor Kaptanı Emre Akkurt, son 4 haftadır iyi futbol oynamalarına karşın yedikleri golleri çıkartamamanın problemini yaşadıklarını, kendilerinin saha içinde verdikleri mücadeleyi, taraftarların görme olanağı olmadığı için skora göre yorum kurbanı olduklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Maçın Yorumu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli