MAÇIN ARDINDAN

MAÇIN ARDINDAN

MUSTAFA GÜRSEL "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İyi hazırlandık." ŞENOL FİDAN; "Bandırmaspor, 90 dakika boyunca kazanmak için ısrarlı ve kararlıydı."

MUSTAFA GÜRSEL (Bandırmaspor Teknik Sorumlusu):

“Ankaragücü deplasmanından puan veya puanlar bekliyorduk. Ancak beklemediğimiz şekilde o maçtan puan alamayınca bu maçın önemi bizim için büyüktü. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İyi hazırlanmıştık ve maçtan üç puanla ayrılmayı başardık. Değişik esen rüzgâr oyunumuzu olumsuz etkilemesine rağmen kazandık. Durumu önce 1-0, ardından 2-0’a getirdiğimiz anlarda bir gaflet sonucunda, bir kontratakla rakibimiz golü buldu. Ancak oyuncularım, daha sonra gereken mücadeleyi verip, üçüncü gole ulaştı. Oyuncularımı kutluyorum.”

ŞENOL FİDAN (Tuzlaspor Teknik Sorumlusu):

“Takım olarak gol yollarında zaten sıkıntımız vardı. Bu maçta buna bir de savunma hatalarımız eklendi. Basit top kayıpları sonucunda kalemizde üç gol gördük. Bandırmaspor, 90 dakika boyunca kazanmak için ısrarlı ve kararlıydı. Rakibimizi kutluyorum. Bu maçtan gerekli dersleri çıkararak, bundan sonraki maçlarımızdan başarılı sonuçlar almaya çalışacağız.”   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: MAÇIN ARDINDAN
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı