Maçın ardından

Maçın ardından

SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TAŞKIN İSTİFA ETTİ. ENDER TIRAŞ (Bandırmaspor Teknik Direktör Yardımcısı) “DAHA DA FARKLI KAZANABİLİRDİK”

SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TAŞKIN İSTİFA ETTİ

“Aslında maça çok iyi başladık. Golü de bulduk. İlk yarı çok iyi mücadele ettik. Ancak 45+3’te, aslında korner olmayan bir pozisyon sonucunda rakibimizin kullandığı kornerden gelen bir topta kalemizde golü gördük. Bu golle rakibimiz soyunma odasına moralli, biz ise moralsiz gittik. İkinci yarıda ise rüzgârı arkamıza alarak daha iyi oynayacağımızı düşünüyordum ama olmadı. Oyuncularımdan da sonradan oyuna soktuğum oyunculardan da verim alamadım. Bu takımın başına geçen yıl gelmiş ve play-off’da yarı final oynamıştık. Ama bugün, ikinci yarıda oynadığımız futbolu kabullenemiyoruz. Bu maç bende de enerji kaybı yarattı. Bu maçın sorumluluğunu üstüme alıyor ve görevimden istifa ediyorum. İstifamı yönetim kuruluna ileteceğim. Kabul ederler veya etmezler, bunu bilemem.”

ENDER TIRAŞ(Bandırmaspor Teknik Direktör Yardımcısı)

“DAHA DA FARKLI KAZANABİLİRDİK”

“Çok iyi bir takımız. Aile ortamı gibi bir kulübümüz ve takımımız var. Rakibimizin eksilerini ve artılarını biliyorduk. İlk yarıda rakibimizi üzerimize çekip, rakip savunmanın arkasına atacağımız toplarla gole gitmeyi planlamıştık. Ancak rakibimiz üzerimize gelmeyince ilk yarı istediğimiz gibi geçmedi. Ama ikinci yarıda çok etkili ve iyi bir futbol oynadık. 60, 65. dakikalara kadar çok önemli gol pozisyonlarını kullanamadık. Bunları gole çevirsek, maçı çok daha farklı bir sonuçla da kazanabilirdik.”   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı