Maçın ardından

Maçın ardından

ERSAN PARLATAN (Bandırmaspor teknik sorumlusu): “İYİ OYNADIK, KAZANDIK” SİNAN KALOĞLU (Gençlerbirliği teknik sorumlusu): “ACEMİCE BİR GOL VE RÜZGÂR”

ERSAN PARLATAN (Bandırmaspor teknik sorumlusu):

“İYİ OYNADIK, KAZANDIK”

“Bu maç için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi oynadık, kazandık. Gerek ilk 11’de başlayan, gerekse oyuna sonradan giren oyuncularımın performansından çok memnunum. Hepsini kutluyor, teşekkür ediyorum. Çalışmayı seven, birlikte bir bütün olan takıma sahibiz. Her maç stresli. Şimdi bu galibiyetin tadını çıkarıyoruz. Ümraniyespor deplasmanını daha sonra düşüneceğiz.”

SİNAN KALOĞLU(Gençlerbirliği teknik sorumlusu):

“ACEMİCE BİR GOL VE RÜZGÂR”

“Öncelikle rakibimizi kutluyorum. Aslında oyuna iyi başladık. Ancak maçın başlarında acemice bir gol yedik. 17. dakikada kırmızı kart gördük. İlk yarıda rüzgâra karşı oynadık. Maçın ilk yarısının sonlarında çok önemli bir gol fırsatını kullanamadık. İlk yarının sonunda soyunma odasına 1-1 beraberlikle gidebilirdik. Bandırmaspor, kaliteli bir takım. Hem kaliteli takımla ve rüzgâra karşı oynamak kolay değil. Lig uzun bir maraton. Böyle maçlar ve kayıplar olabilir. Bu maçtan ders çıkaracağız.”   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı