MAÇIN YORUMU..

MAÇIN YORUMU..

Bandırmaspor'un son dakika golü ile 2-1 kazandığı rövanş' tan sonra teknik adamlar maçı yorumladı.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “İyi oynadığımız ve üç puanı çok istediğimiz bir maçı kazanmayı başardık” dedi.

Erzurumspor gibi güçlü bir takımla mücadele ettiklerini belirten Gürsel, 2-1 kazandıkları maçın ardından şu değerlendirmede bulundu:

“Bundan önceki üç maçımızda da iyi futbol oynamamıza rağmen hiç beklemediğimiz puanlar kaybetmiştik. Ancak çok iyi konsantre olduğumuz bu maçı, son dakikada da olsa hak ederek kazandık. Maçta geriye düşmemize rağmen iyi tepki vererek, 3 puanı aldık. Böylece de ikinci yarıya yeni bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Aslında bu maçta 1-1’den sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek daha da rahat bir galibiyet elde edebilirdik.”

Geriye düştükleri golde verilen penaltı kararını, “hakemin kolay verdiği bir penaltı” olarak değerlendiren Gürsel, “Bundan sonraki haftalarda da bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Gürsel, maçın hakem üçlüsünün yönetimini nasıl değerlendirdiği şeklindeki bir soruya da, “Biz, bugüne kadar hakem hatalarından çok puan kaybettik. Hakem hatasıyla kazandığımız puan hiç olmadı” diye yanıtladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bandırmaspor önünde uğradıkları 2-1’lik yenilgiyi değerlendirirken, “Söylenecek fazla bir şey yok. Öne geçtiğimiz bir maçta durum 1-1’e geldikten sonra da çok sayıda fırsatı değerlendiremedik.” dedi.

Maçta beklenmedik sakatlıklar nedeniyle oyuncu değişiklikleri yapmak zorunda kalmalarının oyun planlarını da olumsuz etkilediğine dikkati çeken Sözeri, “Uzatma dakikalarında kalemizde gördüğümüz golle de 3 puanı bıraktık” diye konuştu.

Ali Palabıyık ve yardımcılarının başarılı bir yönetim gösterdiğine işaret eden Sözeri, “Ali Palabıyık’ın kalitesi zaten tartışılmaz. Ekibiyle birlikte iyi maç yönetmesi dolayısıyla Ali Palabıyık’ı kutluyorum. Ceza gibi verilen bir maçta başarılı bir yönetim gösterdi” değerlendirmesinde bulundu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: MAÇIN YORUMU..
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli