Maçta Gürel Uzuner düdük çalacak

Maçta Gürel Uzuner düdük çalacak

Bandırmaspor-Zonguldak maçına Ankaralı hakem

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruba dahil olarak 4 Mart 2018 Pazar günü, Bandırma´da oynanacak maçın hakemleri belli oldu. 17 Eylül Stadı´nda, saat 14.30´da başlayacak olan karşılaşmayı Ankara bölgesi B klâsmanı hakemi Gürel Uzuner yönetecek. Uzuner, satış/pazarlama sektöründe görev yapıyor.

Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini Armağan Çekinmez yapacak. Bordo-beyazlı takımın daha önceki maçlarında da yardımcı hakem olarak görev alan Çekinmez, İstanbul bölgesinin B klâsmanı yardımcı hakemleri arasında yer alıp, öğretmenlik görevini yürütüyor.

Diğer yardımcı hakem Barkın Güdü de, İstanbul´dan gelecek. B klâsmanı yardımcı hakemi olan Güdü de öğretmenlik mesleğini sürdürüyor.

Maçın dördüncü hakemliğini Onur Bingül üstlenecek. Ankara bölgesinin C klâsman hakemi Bingül de öğretmen olarak çalışıyor.

Bandırmaspor-Zonguldak Kömürspor maçında gözlemciliği Ercan Yıldırım, Futbol Federasyonu temsilciliğini ise Alpaslan Acar yapacak.

Pazar günü oynanacak maç öncesinde Bandırmaspor, 39 puanla yedinci, 28 puana sahip Zonguldak Kömürspor ise on ikincı sırada yer alıyor.

İlk yarıda her iki takım arasında, Zonguldak´ta oynanan karşılaşmada Zonguldak Kömürspor, Bandırmaspor´a 2-0 yenmişti. Önder BALIKÇI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta haftanın programı

Bandırmaspor-Zonguldak Kömürspor

Karşıyaka-Gümüşhanespor

Silivrispor-Kahramanmaraşspor

Konya Anadolu Selçukspor-Karagümrük

Bugsaşspor-Pendikspor

Fethiyespor-Altay

Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor

Niğde Belediyespor-Hacettepespor

Sakaryaspor-Şanlıurfaspor

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false